Nieren, blaas en lever

Deze organen zijn de basis voor een gezond lichaam. Dit samen met de maag en darmen zijn het de organen die zorgen dat we alle voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afgeven, dit is nodig om onze dieren en ons gezond te houden. Functioneren deze minder krijgen we vele gezondheidsproblemen.
Er zijn vreselijk veel blaas, nier en lever aandoeningen, teveel om ze allemaal uitgebreid te bespreken.
Maar heeft je hond, kat of jij zelf een blaas, nier of lever probleem laat asjeblieft een volledig bloed en urine onderzoek doen en sta erop dat je hond, kat of jezelf een echo krijgt.

Een juiste diagnose is nodig om de juiste supplementen en indien nodig de juiste (tijdelijke) medicatie in te zetten. Aan giswerk van je da of arts heb je niets. Dat kun je zelf ook.

Ben je er namelijk op tijd bij, bij dergelijke problemen dan kun je ook nog ingrijpen!!!

We kunnen complete programma’s maken met supplementen wel of niet gecombineerd met reguliere medicatie volledig afgestemd op het probleem.
Mocht je er niet uitkomen betreffende de supplementen die je in kan zetten om de gezondheid van je hondenkind, -kat of jezelf neem contact met ons op.
We kijken de bloed en urine onderzoeken na en kunnen supplementen op eventuele reguliere medicatie aanpassen.

Anti teken en vlooien lotion

Probeer onze Anti tekenlotion en vlooienlotion.

Werkt niet alleen tegen insecten en parasieten maar ook te gebruiken bij hotspot, schimmels, schaafwonden, eczeem en huidallergieën voor hond, paard en mens.

Het beste universele product wat u in huis kan hebben, op volledig natuurlijke basis.

Referentie van Dr Nicole Van Israël

“Als Cartesiaan, wetenschapper en grote aanhanger van de Evidence-Based diergeneeskunde kan ik alleen maar beamen dat Li dikwijls wonderen doet met haar alternatieve produkten. Daarenboven kent haar dierenliefde geen grenzen.”

Dr Nicole Van Israël

DVM, CESOpht, CertSAM, CertVC, Diplomate ECVIM-CA (Cardiology), MSc, MRCVS

Diplomate of the European College of Veterinary Internal Medicine


EBVS® European Veterinary Specialist in Small Animal Cardiology


MSc in Congenital Cardiology

c/o ACAPULCO

Animal CardioPulmonary Consultancy