Anti teken en vlooien producten

Helaas hebben we door de warme winters en vochtige zomers bijna het hele jaar door last van vlooien en teken. Ze zijn ook veel vroeger in het jaar aanwezig.
Al met al komen deze parasieten niet meer alleen seizoensgebonden voor.

Zelf zijn we in het bezit van 20 oude en gehandicapte honden die ondanks hun leeftijd of handicap nog steeds veel in de bossen wandelen.
Al de honden vlo en teek vrij houden met veilige producten was dan ook best wel een opgave. In de loop van de 25 jaar dat ik honden opvang zijn er dan ook verschillende producten ontstaan voor evenzoveel verschillende honden.

Onze producten doen ook meer dan enkel een bescherming geven tegen parasieten. Een uitgebreide beschrijving van een product kun je vinden onder het product zelf.

H&G HuidLotion weert teken, vlooien, mijt en bloedluis. Maar is ook breed inzetbaar bij verschillende huidklachten zoals hotspot e.a. huidklachten. Tevens geeft het verlichting bij een gras en pollen allergie.

Tick flea free een kruidenmix die de geur van de hond of kat veranderd waardoor ze niet meer smaakvol zijn voor parasieten. Tevens is het een aanvulling voor de  algemene gezondheid van de honden en katten.

Joshua’s oil een droge olie die teken en vlooien aantast en daarmee dood. Tevens voor de zeer droge hondenhuid.

H&G vlo&teek out is in de eerste instantie ontstaan om over de zwerfkatten te poederen, letterlijk op afstand, omdat we die niet kunnen aanraken. Het poeder is vrij sterk van geur en de kruiden combinatie zorgt ervoor dat vlooien en teken worden aangetast en daardoor dood gaan. Onze zwerfkatten krijgen dit samen met de Tick flea free.

Voor onze honden maken we een combinatie van de H&G HuidLoton en de Tick flea free of Joshua’s oil en de Tick flea free.
Voor onze katten een combinatie van H&G vlo&teek out met de Tick flea free.

Waarom natuurlijk samengestelde producten? De producten zijn onschadelijk voor onze honden en we willen ze zo lang mogelijk bij ons houden.

Anti teken en vlooien lotion

Probeer onze Anti tekenlotion en vlooienlotion.

Werkt niet alleen tegen insecten en parasieten maar ook te gebruiken bij hotspot, schimmels, schaafwonden, eczeem en huidallergieën voor hond, paard en mens.

Het beste universele product wat u in huis kan hebben, op volledig natuurlijke basis.

Referentie van Dr Nicole Van Israël

“Als Cartesiaan, wetenschapper en grote aanhanger van de Evidence-Based diergeneeskunde kan ik alleen maar beamen dat Li dikwijls wonderen doet met haar alternatieve produkten. Daarenboven kent haar dierenliefde geen grenzen.”

Dr Nicole Van Israël

DVM, CESOpht, CertSAM, CertVC, Diplomate ECVIM-CA (Cardiology), MSc, MRCVS

Diplomate of the European College of Veterinary Internal Medicine


EBVS® European Veterinary Specialist in Small Animal Cardiology


MSc in Congenital Cardiology

c/o ACAPULCO

Animal CardioPulmonary Consultancy