Anti teken en vlooien producten

Helaas hebben we door de warme winters en vochtige zomers bijna het hele jaar door last van vlooien en zijn ook de teken vroeger aanwezig.

Wij zetten 3 verschillende producten in voor onze 20 honden en onze wilde katten die wij in de omgeving verzorgen. De producten hebben hun werking dus bewezen, wij wonen in de Ardennen en wandelen ook dagelijks met onze honden in de bossen.

Gezien onze honden allemaal oud, verlamd of andere gezondheidsproblemen hebben zijn er in de loop der jaren de nodige producten ontstaan om onze honden en de zwerfkatten vlo en teek vrij te houden. Maar ook een bijdrage moesten zijn voor hun algemene gezondheid.

Zo kan de H&G HuidLotion ook ingezet worden tegen teken, vlooien, mijt en bloedluis maar ook tegen hotspot, scabies of een gras en pollenallergie. Deze lotion is niet geschikt voor katten. Voor katten met jeukklachten kan men de e(x)czeem lotion inzetten.

De Tick flea free veranderd langzaam de geur van de hond of kat en zorgt er op deze manier voor dat onze honden parasiet vrij blijven maar versterkt ook hun afweer systeem. Tevens kan het bij honden en katten met een milde allergie een goed resultaat hebben.

De H&G vlo&teek out is in de eerste instantie ontstaan om over de zwerfkatten te poederen omdat wij die niet kunnen aanraken. Het poeder is vrij sterk van geur en de kruiden combinatie zorgt ervoor dat vlooien en teken wanneer zij er mee in aanraking komen dood gaan.

Voor veel van onze honden en katten is de Tick flea free voldoende. Voor een paar honden zetten we een combinatie in. Zoals de Tick flea free en een paar keer per week de H&G HuidLotion. Deze combinatie is in te zetten bij de honden die ook een gras en pollenallergie hebben. Dus wel jeuk maar geen beestjes.

Voor ons hondje met Leismaniose werkt de combinatie Tick flea fee en de H&G vlo&teek out erg goed. Al met al zijn er meer wegen die naar Rome leiden.

Waarom nu enkel natuurlijke producten?
Omdat deze natuurlijke producten geheel onschadelijk zijn voor onze honden en we ze gewoon graag zo lang mogelijk bij ons willen houden. En of honden nu wel of geen gezondheidsproblemen hebben, chemische producten doen veel meer dan vlooien of teken doden ze kunnen zeker zorgen voor orgaan schade, huidklachten en kanker.

Het gebruik van natuurlijke producten zoals de Tick flea free zijn ook nog een bijdrage voor de algehele gezondheid van je hond of kat.

Anti teken en vlooien lotion

Probeer onze Anti tekenlotion en vlooienlotion.

Werkt niet alleen tegen insecten en parasieten maar ook te gebruiken bij hotspot, schimmels, schaafwonden, eczeem en huidallergieën voor hond, paard en mens.

Het beste universele product wat u in huis kan hebben, op volledig natuurlijke basis.

Referentie van Dr Nicole Van Israël

“Als Cartesiaan, wetenschapper en grote aanhanger van de Evidence-Based diergeneeskunde kan ik alleen maar beamen dat Li dikwijls wonderen doet met haar alternatieve produkten. Daarenboven kent haar dierenliefde geen grenzen.”

Dr Nicole Van Israël

DVM, CESOpht, CertSAM, CertVC, Diplomate ECVIM-CA (Cardiology), MSc, MRCVS

Diplomate of the European College of Veterinary Internal Medicine


EBVS® European Veterinary Specialist in Small Animal Cardiology


MSc in Congenital Cardiology

c/o ACAPULCO

Animal CardioPulmonary Consultancy