Allergie

De meest voorkomende klachten zijn jeuk, hooikoorts, eczeem, netelroos, galbulten, verschillende vormen van huiduitslag, ontstoken ogen en allergieën van de luchtwegen.

Wat kun je hiertegen doen??

Als eerste heeft de algemene gezondheid van dier en mens te maken met bijna iedere vorm van allergie. Ons lichaam kan simpelweg de allergene niet verwerken wat zich uit in een scala aan lichamelijk klachten.
Er zijn vele stoffen die een allergie kunnen opwekken maar bovenaan de lijst staan pollen, gras en mijt. Al deze stoffen zijn in het voorjaar en in de zomer in grote mate in onze omgeving aanwezig.

In veel gevallen is een allergie op te lossen met enkel de H&G HuidLotion (voorheen Anti teken lotion), let wel, je beschermt je hond en jezelf dan alleen extern tegen allergenen, teken, vlooien en mijt..

Maar wanneer het iedere seizoen terugkomt of de allergie is het hele jaar door aanwezig, kunnen er ook andere supplementen ingezet worden om de allergie ook intern te bestrijden en zo de allergie levenslang de kop in te drukken.

Is er een probleem? Stuur ons dan foto’s toe van de aangedane huid en wij zullen dan het juiste advies geven.

Anti teken en vlooien lotion

Probeer onze Anti tekenlotion en vlooienlotion.

Werkt niet alleen tegen insecten en parasieten maar ook te gebruiken bij hotspot, schimmels, schaafwonden, eczeem en huidallergieën voor hond, paard en mens.

Het beste universele product wat u in huis kan hebben, op volledig natuurlijke basis.

Referentie van Dr Nicole Van Israël

“Als Cartesiaan, wetenschapper en grote aanhanger van de Evidence-Based diergeneeskunde kan ik alleen maar beamen dat Li dikwijls wonderen doet met haar alternatieve produkten. Daarenboven kent haar dierenliefde geen grenzen.”

Dr Nicole Van Israël

DVM, CESOpht, CertSAM, CertVC, Diplomate ECVIM-CA (Cardiology), MSc, MRCVS

Diplomate of the European College of Veterinary Internal Medicine


EBVS® European Veterinary Specialist in Small Animal Cardiology


MSc in Congenital Cardiology

c/o ACAPULCO

Animal CardioPulmonary Consultancy