Maag en darmen

Klachten van de maag en darmen hebben veel impact op het hele leven. Voldoende beweging en de juiste voeding is zowel bij dier als mens van belang. Ontbreekt het hieraan dan ontstaan er chronische darm- en maagklachten waardoor helaas vaak leverklachten niet uit kunnen blijven. Maar ook meer ernstige klachten die zeker in de eerste fase nog goed te verhelpen zijn wanneer er op tijd met juiste voeding, beweging en suppletie ernstiger voorkomen kan worden.

Klachten zoals maagzuur (refluxklachten), misselijkheid en maagkrampen door refluxklachten en misselijkheid zijn een belemmering voor dier en mens in het dagelijkse leven. Zuren van de maag kunnen de slokdarm aantasten, er kunnen darmverstoppingen ontstaan maar ook maag en darmontstekingen.
De maagwand en darmweefsel is namelijk spierweefsel en daardoor ongemak en veel pijn veroorzaken. Je hond, kat en jezelf ontwormen op een natuurlijke manier is dan ook aan te raden.

Laten we ook gelijk vooropstellen dat preventief ontwormen niet werkt. Je hond, kat of jezelf kan je chemisch ontwormen en als het kuurtje klaar is en hij, zij of wij eten iets wat wormen kan veroorzaken is de chemische medicatie volstrekt nutteloos.

Veel van onze producten hebben al een mild effect op wormen in ons verteringsysteem. En de H&G Maag en darmen in balans doden wormen, maar bij aanhoudende ernstige klachten is het raadzaam om dit ook echt serieus te nemen.
En een juiste diagnose te laten stellen door de nodige onderzoeken te laten uitvoeren. Dit geld voor dier en mens. Het is namelijk veel gemakkelijker om gezondheidsproblemen gerelateerd aan maag en darmen op te lossen als we ook weten wat de klachten veroorzaakt!
Simpele maag- darm aandoeningen zijn ook vaak simpel op te lossen.

Een aantal klachten waarbij meer nodig is dan de producten die wij aanraden, kun je met ons wanneer je de juiste diagnose hebt contact opnemen. Het is voor ons mogelijk om de juiste combinatie van reguliere medicatie en alternatieve medicatie een juist protocol te maken.

Voor onderstaande klachten is er een juiste diagnose nodig. Dus we willen niet van een arts of dierenarts het onderstaande horen!!
Ik denk dat het ………..is. Laat een voor je dier en jezelf een goed onderzoek doen!! Giswerk daar schiet niemand iets mee op!! Met een juiste diagnose kunnen we veel meer doen.

Maag-darm ontsteking (al of niet door de H-pylori bacterie)
Maag en darmslijmvlies irritatie zonder zweren
Brandend maagzuur komt voor bij onze huisdieren en bij ons. Vaak reflux genoemd omdat het zuur omhoog komt.
Maagzweer
Maag- darmkanker
Darmpoliepen
Colitis ulcerosa
Coeliakie
Darmperforatie
Blindedarmontsteking
Endeldarmverzakking
Ziekte van Crohn,
Coeliakie
Colitis

Anti teken en vlooien lotion

Probeer onze Anti tekenlotion en vlooienlotion.

Werkt niet alleen tegen insecten en parasieten maar ook te gebruiken bij hotspot, schimmels, schaafwonden, eczeem en huidallergieën voor hond, paard en mens.

Het beste universele product wat u in huis kan hebben, op volledig natuurlijke basis.

Referentie van Dr Nicole Van Israël

“Als Cartesiaan, wetenschapper en grote aanhanger van de Evidence-Based diergeneeskunde kan ik alleen maar beamen dat Li dikwijls wonderen doet met haar alternatieve produkten. Daarenboven kent haar dierenliefde geen grenzen.”

Dr Nicole Van Israël

DVM, CESOpht, CertSAM, CertVC, Diplomate ECVIM-CA (Cardiology), MSc, MRCVS

Diplomate of the European College of Veterinary Internal Medicine


EBVS® European Veterinary Specialist in Small Animal Cardiology


MSc in Congenital Cardiology

c/o ACAPULCO

Animal CardioPulmonary Consultancy