WalkOn

Mimmie
Mijn hond heeft ruim 2 jr mank gelopen. De nodige therapieën, supplementen het ging maar op en neer. Hij bleef maar hangen. bv dolle 5 min. was erg onhandig.

Op het moment dat hij weer continue mankte, stapvoets zn wandelingen deed en niet meer happy was.
Dacht ik dit kan niet meer! Hij is al 10 jaar, dan toch maar aan pijnstilling.

Bij toeval kwam ik, gelukkig, op de site Hond en gezondheid.
Sinds ik de middelen van Li geef, zag ik vooruitgang. Chip krijgt nu een half jaar de kruidenmixen. Loopt bijna alle wandelingen in draf, is blij, actief. En kan best gekkere bokkesprongen maken, zonder er direct last van te hebben. Gaat het “fout ” dan herstelt hij na een nachtje slapen.
Ik ben je dankbaar voor jouw kennis van kruiden en jouw kruidenmixen.

Marleen – onze Rex
Volgens onze dierenarts was er voor onze 10 jarige Mechelse herder Rex geen hoop meer, maar
dankzij de goede zorgen van Li kwam daar snel verandering in.
Bij onze Rex werden er vorig jaar 2 hernia’s vastgesteld waardoor stappen zeer moeilijk werd.
Na het toedienen van cortisone en een maandelijkse spuit werd dit wel een beetje beter maar goed
was het niet. Hierdoor kon Rex zich niet langzaam neerleggen en liet hij zich altijd vallen op zijn
elleboog waardoor er ontstekingen op kwamen. Gevolg nog meer medicatie. Op een keer was de
ontsteking zo erg dat zijn huid opengebarsten was en er een open wonde tot op de pezen was van
een 5 cm diameter. Dit zou nooit meer toegroeien had onze dierenarts gezegd. Dus voor hem maar
1 oplossing; hem laten inslapen.
Na een zoektocht op internet kwam ik op de site van Li terecht. Even een mailtje gestuurd en snel
een antwoord dat zij ging proberen om Rex te helpen.
Nu zijn we 6 maanden en een heleboel tabletjes, kruiden en zalfjes verder en onze Rex is terug de
oude. Hij speelt terug met onze Rocky, zijn wonde is bijna helemaal toe en kan terug dagelijks zijn
wandeling doen met de brace.
Bedankt Li. Zonder jou was onze Rex er ook niet meer geweest.

Een gelukkig hondenbaasje
Waaaauw wat een topper is Li
Mijn oudje Zazoe(14) met slechte lever, nieren en artrose doet het super op Li haar kruiden!
Ben zo blij dat ik haar kan ondersteunen en bij Li terecht ben gekomen die ons geweldig helpt en luistert, zo stelt ze steeds op maat perfect samen wat je hondenkind nodig heeft!
Wil je je hondenkind ondersteunen en nog fijne levensjaren geven? Wel twijfel niet en schakel Li in !!!!!!!!!
Een gelukkig hondenbaasje

Verwimp Christel
Wat een kennis en wijsheid heeft Li! 1 van mijn adoptiehonden had door een misstap een gewrichtsontsteking opgelopen. Na vijf dagen ontstekingsremmers, geen resultaat. Stuurt Li me wat supplementen en goede raad en hoppa, hij loopt weer als voorheen, echt waar!
Op de RXfoto’s is een los fragmentje en arthrose gezien, dus operatie gepland. En ook dan zal Li me bijstaan met raad en werkzame natuurpreparaten!!
Ik heb alle vertrouwen, Dankjewel Li!

Rijnie LuijerHond en gezondheid
Mijn baasje geeft mij sinds 2 weken allemaal lekkere kruiden (Walk on en Med. pad. Mix en Boswellia).
Het werkt als een tierelier! Na jaren klooien bij de dierenarts, vele verschillende medicijnen, maar dit is het!!
Zeg het voort, zeg het voort!

Pascale Weymiers
Onze hond Zibo had problemen met wandelen en er zat weinig leven meer in. Zo ging ik eens kijken op de website en bestelde de walk on. Ongelooflijk maar waar, na een paar dagen zagen we al verbetering. Na twee weken liep hij terug normaal en had hij ook terug heel veel energie. En hij doet het nog steeds goed.
Met elke vraag kan je bij Li terecht en op een antwoord moet je niet lang wachten. Zeker een aanrader! Toppie!”

Desiree Lunding Wieffer
Marley gebruikt sinds een half jaar WalkOn kruidenmix. En ze doet het er erg goed op. Marley is bijna 12 en heeft ouderdoms HD, Spondylose en artrose ze staat makkelijk op uit de mand en loopt in eigen tempo mooi mee in het bos. Op aanraden van Meat and More ben ik dat gaan gebruiken.

Wendy Sels
Onze Athos, Rottweiler van bijna 6jaar heeft in 2019 een LPC ingreep ondergaan aan beide ellebogen, ook sleept hij met zijn achterpoot. Sinds hij via Li de walk on kruiden neemt aangevuld met de boswelia capsules  en broccoli sprouts merk ik dat Athos niet meer mankt en vlotter stapt.

Wij zijn ongelooflijk blij dat Li ons met raad en daad bijstaat. En niet alleen onze Rottweiler maar ook onze kleinzoon zijn eczeem is beter dankzij Li haar olie en zelf neem ik sinds kort ook de broccoli sprouts en mijn heup doet ook minder pijn. Het is een investering maar in ieder geval puur natuur en veel gezonder.

Eva Berckmans
TOEVAL BESTAAT NIET!
Dankjewel Li voor de “verkeerde” levering v WALK On.
Mijnhonden hadden deze niet echt nodig, maar ik dacht laat ik t zelf eens proberen.
En wat ben ik blij!!!!
Mijn bovenarmen zijn al enkele weken zwaar ONTSTOKEN en deze BEWEGEN was NOT DONE. Ik kon amper een glas water opheffen.
Na 2 dagen Walk On, ja LEES GOED… 2 DAGEN LATER!!! ONTSTEKING DRASTISCH AFGENOMEN,

Doorgeslapen zonder wakker te worden v.d. pijn, bewegelijkheid, soepelheid 90% verbeterd.

Veel meer energie, GEWOONWEG TOP

Dick de Slakkenman
“Wally de Whippet heeft als bijnaam ” het blije ei “. Na elke racepartij liep Wally echter met een opgetrokken voorpoot. Wat te doen? WalkOn van Hond en Gezondheid was de oplossing. Bedankt!!

Liliane Vervoort
Onze Tosa van 7 jaar liep al een tijdje moeilijk , gewrichtsklachten.
Sedert we de kruiden ” WalkOn” geven is hij veel mobieler geworden ! krijg altijd supergoed advies en het helpt geweldig !”

Sandra Donck-Essenburg
Ruim een maand geleden kreeg ik via via te horen over Hond en Gezondheid! Mijn hond heeft huid klachten en ze heeft nu een brace voor haar pols omdat ze ernstig artrose in haar pols heeft. Ik ging gelijk op de website kijken en een bestelling gedaan.
Uurtje later belde Li mij op om over de bestelling te vragen om welke reden ik het wil geven aan mijn hond. Ze gaf aan dat ik beter andere producten kon bestellen en ze heeft het gelijk aangepast. Ze raden mij gelijk aan om met de gabentine te stoppen wat ik via de dierenarts kreeg voor Camaro!
Camaro (mijn hond) krijgt nu kruiden voor haar huid en de medpadmix voor haar huid en artrose en de WalkOn voor de artrose! Camaro lag de laatste mnd heel veel en sliep veel . Na een aantal weken begon ze op knappen en nu is ze weer de oude vrolijke hond . Ze doet het super goed op de Madpadmix en de WalkOn , Camaro haar huid is helemaal rustig geworden en de stijve pijnlijke houding wat ze had het afgelopen half jaar is verdwenen!
Ik ben super tevreden! De kruiden kennis en de liefde voor de honden staan bij hond en Gezondheid boven aan.

Rijnie Luijer

Mijn baasje geeft mij sinds 2 weken allemaal lekkere kruiden (Walk on en Med. pad. Mix en Boswellia). Het werkt als een tierelier! Na jaren klooien bij de dierenarts, vele verschillende medicijnen, maar dit is het!!

Liver support

Bettina
Mede door de goede en deskundige hulp van Li, viert mijn allerliefste Buddy vandaag zijn 15e verjaardag!!!

 


Nierstenen

Mijn hond Toby werd reeds driemaal geopereerd voor het verwijderen van cystinestenen.
Via mijn zus Marleen kwam ik uiteindelijk terecht bij Li.

Ik bestelde een maand geleden haar aanbevolen producten nl. stone breakers en powder. Verleden week moest Toby op controle voor een echo en een urinestaal om na te gaan of er terug kristallen aanwezig zouden zijn.

Het resultaat was verbluffend NIETS MEER TE VINDEN. Ik kon het bijna niet geloven. Wat ben ik blij Li te leren kennen.
De resultaten die zij haalt met haar kruiden zijn ongezien en aan te raden aan elkeen die een dier heeft met medische problemen. Ook voor mijn man en mezelf heeft ze ons verlost van onze pijntjes.

Ik zou zeggen problemen met gezondheid mail naar Li want zij zorgt ervoor dat je terug van jouw leven en het leven van je huisdier kan genieten zonder ongemakken. DOEN !!!


Happy skin

Tom Hartemberg  raadt Hond en gezondheid aan.
zo blij met jullie info, begeleiding, opvolging en de super supplementen! via vrienden kwam ik bij jullie terecht want, ik wilde geen chemische brol geven aan mijne woef. jullie producten zijn natuurlijk en zuiver.
Lou die regelmatig sukkelde met oorontstekingen is ervan af sindsdien. heel opvallend hoe snel het hielp ook!
echt super content!

Onze mops
Onze mops van 10 jaar oud heeft een huidallergie en kreeg van de dierenarts apoquel voorgeschreven.
Ondanks deze pillen bleef ze last houden. Sinds 1 maand gebruiken we nu de happy skin extra kruiden van Li en zijn we gestopt met de apoquel. Haar allergische klachten zijn helemaal verdwenen en haar levendige karakter is weer helemaal terug! Wij zijn superblij!!! Dankjewel Li voor je goede (gratis) advies en superkruiden!
Wij raden het iedereen aan en blijven het natuurlijk gebruiken!

Tosa
Door de happy skin kruiden is onze Tosa helemaal opgeknapt. Huid is mooi en hij is mentaal ook opgewekter.

Patty van Wijnsberghe
Deze morgen happy skin binnengekregen meteen lepeltje en nu heeft ze er 3 binnen en ze krabt niet meer, hoop dat het haar dat ze uitgetrokken heeft en de wondjes die ze gebeten heeft ook zo vlug genezen.
Ze heeft gezwommen vorige week en vermoed dat het van de vijver kwam, ook 3dezakje walk on voor mijn andere hond met artrose want ze doet het er goed mee, ze kan terug mee op wandeling en heb terug een happy hond, ik blijf het geven aan haar want ben bang dat ik er mee stop dat ze terug zwaar problemen en pijn gaat hebben

 

Happy skin extra

Viviana Pereira Sario
Mijn hond blijkt al jarenlang allergieën te hebben. Hij heeft twee keer een periode apoquel gekregen + prednison, aangepast hypoallergeen eten etc , maar niets leek definitief te helpen en alles werkte maar voor een korte periode. Puur ter onderdrukking van de syptomen.

Zodra er gestopt werdt met de medicatie, kwam het 10 keer zo erg terug. Dit jaar is het hoogtepunt. Nog nooit heeft mijn hondje zoveel jeuk, korsten (gisten) en ellende gehad. Ik was ten einde raad. Dierenarts wist ook geen raad meer en verwees mij door naar een dermatoloog.

Ik wilde liever natuurlijke middelen voor mijn hondje en vertrouwde niets of niemand meer.

Alles al geprobeerd en mijn hondje is geen proefdier of experiment. 11 jaar lang!

Na veel producten geprobeerd te hebben kwamen we uit bij Hond&Gezondheid.

We kregen het advies om de happy skin Extra en de Balance te gebruiken samen met liver support en de was bar + lotion.

Ik gebruik het nu 1 maand en zie de jeuk minder worden. Geen korsten / gisten meer. Geen donkerrode pijnlijke geïrriteerde huid meer. Het is nu rustiger als ooit tevoren. Mijn hondje krabt en likt nog wel zo nu en dan, maar niet meer 24/7 om helemaal gek van te worden en tot bloedens toe. Ik ga door met de producten en de adviezen zoals voorgeschreven. Ben al erg blij met het voorlopige resultaat en dat mijn hondje eindelijk rust vind in het niet 24/7 bezig zijn met krabben, schuren, likken, bijten, oren klapperen enz. Hij ligt nu rustig te slapen.. en ik merk ook dat zijn ontlasting veel steviger is geworden en soms 3 keer op een dag een goede ontlasting heeft zonder onaangename geurtjes. Het gaat moeiteloos zonder te persen.

Ben jullie enorm dankbaar dat dit resultaat al bereikt is binnen 1 maand. Super en fantastisch om mee te maken. Ik zat echt met m’n handen in het haar en werdt enorm op kosten gejaagd door de DA.

Maar, ja.. wat doe je voor je hondenkind? Je bent tot alles bereid. Geld speelt dan geen rol. Enkel de gezondheid van je dier, rust en waardig normaal leuk leven zonder pijn, jeuk, irritaties.

Echt heel blij met deze resultaten en we blijven zeker de producten van Hond&Gezondheid gebruiken!

Vicky Elseviers
Ik heb een Chowchow van 3j, zij is geadopteerd en was volledig verwaarloosd. Dwz kaalgeschoren bij aankomst, ze is nu weer netjes in vacht, maar de schat deed de hele dag niet anders dan knabbelen en bijten door jeuk. Li Kyriakou adviseerde mij om Happy Skin extra strong op te starten, dat geven we nu 2x daags. Het resultaat krabben en bijten is na 3 dagen al voor een dikke 2/3 verminderd, ons meisje is happy en veel geruster.
Voor haar en onze andere honden heb ik ook Tick and flea free aangeschaft, mijn Maltezertje heeft een vlooienallergie, dus beter voorkomen dan genezen. Dit kan op natuurlijke basis, super vindt ik dat.
Beybey chemische toestanden en welkom natuurproducten. En weet je wat extra stimuleert, elke verdiende Euro gaat integraal naar honden in nood.
Don’t shop, adopt! Is al enkele jaren ons motto en nu helpen we ook diegenen die niet in onze eigen roedel zitten.
Kortom een mooi, eerlijk, gezond product dat zeer zeker werkt, geeft extra kansen aan stakkertjes die het nodig hebben.
Li keep up the good work, je bent een geweldig mooi persoon, met een super groot hart op de juiste plaats.Tick flea free

Bianca Van de Berg

ik raad hond en gezondheid bij iedereen aan. Ben een jaar aan het zoeken geweest voor natuurlijke middelen om vlooien weg te krijgen. eindelijk via Li nog een eerlijk product wat helpt. ook heb ik franse bulldog met flinke pollen allergie. Alleen zn oortjes is nog een zorg. Veel jeuk en korstjes. Gebruik de oordruppels en Poederklei. advies van Li.

zonder de klei kan Marley niet. Voor z’n jeuk helpt dit gelijk. Anders had ik niet geweten wat te doen. Beveel het andere nu ook aan. heb zelf Eczeem. Ga de klei ook voor mezelf bestellen. Ook regelmatig vreselijke jeuk.

Ben Li heel erg dankbaar

Van Kaat
Onze bengels zijn al maanden tekenvrij dankzij de super producten Tick flea free en Joshua’s oil. Alleen het beste voor onze bengels! Gedaan met chemische producten die nefast zijn voor de gezondheid van je hond.

Natalie van Roy
Al jaren vaste kant bij Li en deze topper heeft me al goed geholpen met mijn hondjes! Mijn mopshondje heeft een enorme grasallergie en is ook allergisch voor bepaalde bomen. Vorige zomer krabte hij constant, hij werd gek van de jeuk en stond vol rode plekken en bobbeltjes.
Dankzij de Tick Flea Free kruidenmix kan mijn hondenkind nu weer vrolijk rond crossen in de tuin.
Na enkele maanden een enorm verschil! Geen kale plekken meer, nog amper jeuk en geen stress meer van de jeuk en het likken en krabben ( ik werd er zelf ook knettergek van . De kruiden versterken duidelijk het immuunsysteem want men hondenkind zijn weerstand is verbeterd! Ik geef de kruisenmix ook preventief aan mijn driepootje Yoshi, die ik via Li geadopteerd heb van Shelter Friend Ukraine. 2 gelukkige hondjes hier!! En nog steeds geen enkele teek of vlo te vinden dus super tevreden!!! Dankjewel Li

Marleen Deamen
Ik ben ook heel erg blij met hun product. Tick flea free een product met natuurlijke ingrediënten tegen teken en vlooien. Gemakkelijk in gebruik en 100% natuurlijk. Een aanrader.

Evy Simons
Ik gebruik al een tijdje de tick flea free powder oorspronkelijk als natuurlijke manier om ongedierte zoals vlooien weg te houden. Wat me is opgevallen , is dat het zeer goed werkt bij mijn kat met chronische niesziekte. In tegenstelling tot andere natuurlijke producten die ik gebruikte, waarmee ik meestal niet het gewenste resultaat bereikte of dat niet werd gegeten door de katten, eten ze dit wel goed op (onder hun voer) en is het resultaat super!
Service is ook altijd top! Hier een tevreden, vaste klant! X

Marijke Broeckx
Mijn hond was een echte magneet van teken. Elke keer we in de bossen gingen wandelen was ik panisch. Wel 20 tot 30 teken die ik op zen vacht zag rondlopen en die dus ook mee in huis kwamen 🙁 Gelukkig kreeg ik de geweldige tip om de tick flea free (kruidenmix) en de Joshua’s oil te gebruiken en het klopt inderdaad. Heel af en toe vind ik nog eens een teek maar zeker geen 10tallen meer. Geweldige producten! Ze geven je trouwens ook een zeer goed advies als je met wat zit dus ik raad het iedereen aan!”

Brigitte Boomsma
Sinds een paar maand gebruik ik tick flea free, sindsdien nog geen teken meer gevonden bij m’n 2 cattle dogs. Fijne bijkomstigheid is, dat ze de kruiden om te smullen vinden.
Gister middag via de chat een vraag gesteld, gister avond al antwoord. Heel fijn die snelle service.

De opbrengst van de producten gaat naar hun 20 hulpbehoevende honden, voor mij een extra reden om hier te bestellen.

Marleen Veenstra

Super blij met Tick flea free. Nori krijgt het nu een aantal weken, en is van haar vlooien en ‘huidkorstjes’ af. Fijn ook dat ze het heerlijk vindt door haar eten dus geen enkel probleem om het te geven. Echt heel blij mee en een absolute aanrader!


Joshua’s oil

VZW Be Happy Dog
We waren al enige tijd op zoek naar een natuurlijk product zonder al die pesticiden voor onze asiel/ opvang dieren.!

Voor tegen vlooien en teken gebruiken we het product Joshua’s oil van Hond en gezondheid. En het werkt top! En ruikt nog lekker fris, plus geen pesticiden in of op je hond die schadelijk zijn voor lever en nieren!

Al enkele weken gebruiken we het en het werkt perfect. Nog geen vlooien of teken terug mee naar huis na onze dagelijkse wandelingen in bos of platteland. Wat ervóór wel het geval was.

Joshua’s oil

Petra van Geest
Hier in het bos hebben we weer ontzettend veel last van teken. Nu eindelijk ook iets voor mezelf gevonden om te beschermen. Joshua’s oil van Li Kyriakou van Hond en gezondheid. De olie is eigenlijk voor Ezra maar wij smeren ons er nu ook elke ochtend mee in en nog geen teek gehad. Daarnaast maakt het mij huid echt heerlijk zacht. Het lijkt wel een reclamespotje.

Maar serieus, de ziekte van Lyme is echt vreselijk en ik vind het toch erg fijn om mezelf ook te kunnen beschermen. Daarnaast heeft ze nog een tal van fantastische kruiden. Ezra krijgt al een tijdje walk on en pad.mix voor zijn loopafwijking en artrose en hij loopt echt veel beter en zit heel goed in zijn vel. Neem even contact met haar op en ze helpt je verder.

Tessa Van Moorleghem
Graag werk ik steeds met natuurlijke producten voor mijn honden!
Dus ook tegen de Teken gebruik ik het top product Joshua’s oil van Hond en gezondheid

En het werkt top! En ruikt nog lekker fris, plus geen pesticiden in of op je hond die schadelijk zijn voor lever en nieren!!!!

Koen De Hondt
Tick flea free en Joshua’s oil
Dit zijn Kiko en Pipa.
Kiko is/was ERG gevoelig voor vlooien, als er een mogelijkheid was om ze op te lopen had Kiko zeker prijs! Insmeren met Joshua’s oil, laten inwerken en daarna wassen met de bio-zeep was de enige manier om hier van af te komen.
Kiko kreeg het afgelopen jaar de tick-flea-free vitaminen bij haar eten en het heeft haar vlo-gevoeligheid helemaal doen verdwijnen!! Ze heeft er nu een kleine zus bij, die vlooien heeft/had (behandeling met de H&G Huidlotion 1/10 verdund) en ondanks al hun gestoei blijft Kiko vlo-vrij!

Kristien Vermeiren
Een hele tijd geleden nam ik contact op met Li ivm mijn ridgeback die al erg lang op de sukkel is met oorontstekingen. behandeling via dierenarts werkte eigenlijk maar enkel zolang ik het deed, vergat ik een paar dagen, had ze weer prijs. Li stelde me voor om Joshua´s oil te gebruiken, enkele druppels was genoeg. er gingen wel een aantal weken over voor dat ik echt beterheid merkte. de smurie bleef maar komen. nu kan ik zeggen dat haar oren heel zuiver zijn, amper nog smurrie en nog weinig last. ook heeft mijn ridge last van incontinentie op zeer jonge leeftijd, ook hiervoor had Li iets. ik ben altijd pas overtuigd na het zelf ervaren van iets. ze neemt de capsules op basis van paddestoelen nu een kleine 2 maand denk ik. en ook hiervan zie ik erg veel verschil. ze verliest amper nog urine. dit alleen nog als ze hoognodig moet maar niet meer als ze gespannen is of tijdens haar slaap.

Li haar producten zijn in verhouding ook goedkoper, ze zijn natuurlijk en ze werken écht!!!! dus ik bestel weer als ik nodig heb.

dank je wel Li voor je fijne advies. hier zit een zeer tevreden baasje.

Henriëtte Camps
Ik raad hond en gezondheid zeker aan Mijn hond is zeer aantrekkelijk bij teken, vond er bij elke wandeling wel een paar. Sinds ik de Tick flea free en Joshua oil gebruik vind ik er bijna geen meer. Af en toe nog een liftertje. Wat een verschil zeg. Niet alleen voor dier maar ook voor mensen staat ze paraat.. Dank je wel Li voor al je hulp voor mij en men trouwe viervoeter”

Ria Alonso
We wonen landelijk maar niet in de bossen, toch met regelmaat dat mijn honden teken hadden. Met Joshua’s oil zijn ze echt teek vrij. En mijn Fientje krijgt ook de WalkOn en de medicinale paddenstoelen tegen artrose en incontinentie. Fientje mist twee pootjes en verloor af en toe wat druppels. Ook deze producten doen hun werk.


Kidney support

Tammy Pinky
Li heeft een adoptiehonden via mijn vereniging enorm geholpen! Het diertje had nierfalen. Door de juiste supplementen van hond en gezondheid (en ook de goede zorgen van de adoptanten) is het hondje er bijna helemaal bovenop!!! 1 nier werkt voor 100% ondertussen en de 2de is nog steeds aan het beteren. Bedankt li!!! You are the best!!!!

Wendy Hostyn·
Bij deze wil ik hier graag een stukje schrijven over mijn ervaringen met Hond en Gezondheid.

Het hot-spot-verhaal…. mijn chow chow heeft (of had) enorm veel last van hot-spots. Dus elke keer naar de dierenarts, antibiotica opgestart en cortisonezalf op de wonde… maar de hot-spots kwamen telkens weer terug en genazen slechts langzaam.
Hond en gezondheid stelde voor om de anti-tekenlotion te gebruiken voor de hot-pots. Zonder overdrijven mag ik wel zeggen dat de plekken veel sneller genezen waren dan met de antibiotica én de hot-spots namen ook af in frequentie. Waar mijn chow chow er het eerste jaar bijna wekelijks een nieuwe had, heeft ze er dit jaar nog maar eentje gehad en die was met de anti-tekenlotion ook enorm snel genezen (op 1 dag volledig opgedroogd).

Het verhaal van de verhoogde nierwaarden…

Mijn bijna 14-jarige hond, Libis, had begin april en half april twee zware niercrisissen. Na bloedonderzoek bleken zijn ureum (30 terwijl de referentiewaarde 9,5 is) en creatininewaarden zeer sterk verhoogd. Hij moest op nierdieet en zou palliatief behandeld worden (lees: comfort). Li heeft voor Libis een heel protocol opgemaakt met kruiden en natuurlijke supplementen waarmee we aan de slag gingen… Begin juli hebben we Libis zijn bloedwaarden nog eens laten checken en de verrassing was groot toen zijn ureum- en creatininewaarden spectaculair waren gedaald. Zijn creatininewaarden zijn genormaliseerd, zijn ureumwaarden zijn gezakt tot 12,5 (nog licht verhoogd, maar wel meer dan gehalveerd tot zijn niercrisis).
Libis voelt zich momenteel heel vrolijk, hij eet goed, drinkt goed…. zonder het protocol hadden we hem waarschijnlijk al moeten afgeven

Het verhaal van de prancreatitis… mijn oudste hond Kyra heeft eind juni acute pancreatitis gehad. Na vier dagen infuus bij de dierenarts mocht ze naar huis, maar moesten we er rekening mee houden dat ze palliatief is. Ook voor haar heeft Li een protocol opgestart.
Kyra voelt intussen zich beter en fitter dan ooit! Ze is super actief, eet beter dan ze ooit gedaan heeft (is altijd een moeilijke eter geweest) en momenteel wandelt ze weer met gemak drie kwartier tot een uur mee en gaat ze elke twee weken zwemmen in het Waterhof.

 

BackUp! Rugbrace

@biequaghebeur
Vorige week hadden wij (@biequaghebeur) een consult voor onze 15-jarige Spaanse waterhond bij Li.
Omwille van mobiliteitsproblemen en wat ouderdomskwaaltjes hadden wij graag haar advies.
Na observatie stelde Li de brace voor en het effect daarvan was een metamorfose.
Gaudi kon, met enige hulp aan de achterhand terug weer moeiteloos de trap op.
Het effect van de brace op zijn stappen was direct merkbaar. De stijve pootjes zijn plots wat minder stijf en het stappen gaat soepeler en vlotter.

Naast de brace deed Li nog een aantal voorstellen wat betreft voeding en suppletie.
Je merkt dat zij alleen het beste voor heeft met je dier.
Wij kregen een zeer deskundige en meer dan uitgebreide uitleg.
Over het hoe, waarom, herkomst, bedoeling, en effect van de producten.

Nadien kan je nog, indien nodig hulp en advies, op afstand krijgen.
Ik was ooit met onze galgo Adèle bij Li en toen had ik al het gevoel: waar dierenartsen stoppen, begint LI.
Martine van Holten Bodéwes Roovers

Ik heb onlangs een brace aangeschaft voor Tessa, zodat ze makkelijker kan lopen en minder pijn heeft. Ik was erg benieuwd of ze hem wel wilde dragen en of het werkt. Zie hier het resultaat…ik ben zo blij dat ik haar weer een beetje blijer heb gemaakt. Bedankt Li Kyriakou.

Nancy Goovaerts
RUGBRACE .. GEWOON TOPPIE!!!Ik gebruik de brace ook voor mijn chihuahua.. knie nt volgroeid.. dus mankte.. met brace loopt ze rechter en spaart zo haar rug.. gewoon geweldig!!!

 
H&G HuidLotion

Lieve De Pooter
H&G Huidlotion ook voor KIPPEN!!!

Dit is Hadewich, bij ons gekomen toen ze 2 a 3 jaar was en ondertussen al bijna negen jaar bij ons : dat maakt haar dus al een mooie leeftijd zijdehoentje!

Ze heeft 3x een moeilijke periode gehad waarbij we dachten dat haar laatste uur geslagen was: vol parasieten, vlo, luis, bloedluizen,… haar immuunsysteem leek helemaal uitgeput.

Behandeld met H&G Huidlotion, met pipet of pompje tussen de veren aanbrengen op de blote huid, (zeker ook achteraan in de buurt van hun staart daar hebben ze een knobbeltje dat ze aanraken om hun veren in te vetten, door de lotion in die buurt aan te brengen verdelen de kippen het zelf over hun hele lichaam.)

Beste behandeling tegen bloedluis bij ons = inzetten van roofmijten bij de slaapplaatsen en H&G Huidlotion op de kippen ter bestrijding ongedierte en boost immuunsysteem! Tijdens deze behandeling kan je blíjven genieten van je gezonde eitjes!

De H&G Huidlotion is een basiselement in ons kippenhok, samen met ons biologisch graan en hun bostuin hebben wij de gelukkigste kippen die ons met superlekkere eitjes belonen!


Marianna Bettina Douma

Na een hele droge periode eindelijk regen gehad, maar het brengt ook iets mee, heel veel vliegen.
De paardjes zitten er vol mee, vliegen kappen opgedaan, maar daar gaan ze mee schuren, ze willen die krengen van vliegen kwijt.

Horror voor ze, vele middeltjes geprobeerd, van spuitbussen veerust tot dure lotions, van eczeem dekens , vliegen kappen enz enz
Veelal zit er in de middelen vergif en dat wil ik juist bij ze vermijden.
Ondertussen straatarm van al die rotzooi geworden.
Maar sinds een poos de oplossing gevonden.
Om de 2 dagen ff met een make up padje rond het koppie ( let op nooit op slijmvliezen of ooghoeken) met de lotion van Hond-en-gezond van Lie
Tegen teken en vlooien, het werkt ook uitstekend bij paarden.

Het werkt en als iets werkt dan is het een goed dingetje om het ff te delen.😜
2 paardjes hebben ook licht zomer eczeem en ook daar is veel meer rust in.
Vliegen blijven er wel komen, maar landen en irriteren doen ze veel minder.

heb nu blije pony,s in de weide…………..

Zou zeggen zoek de verschillen.
https://youtu.be/MWVWzR2cXd4

En nog meer paarden die geholpen zijn met de Anti teken lotion

https://youtu.be/LrnHTCj6dIY

Wendy Hostyn
Ik gebruik de lotion nu ook al een tijdje en ben er echt heel tevreden over. Werkt super goed tegen teken, mijn chowchow heeft vaak last van hotspots: beetje lotion erop en het geneest echt super snel.

Lieve Verheyden
De producten van Li zijn super.

hondje 1

Anais een pup van 5 maanden had een allergie , waardoor kale plekken , en is volledig genezen. Dierenarts wilde ze op cortisone zetten en had me gezegd dit is voor haar leven was. Direct met de lotion en antihistamine van Li gestart en na 2 maanden alles verdwenen en genezen.

Nu is ze 7 maanden zonder allergie.

hondje 2

Flapje had een droge hoest. Volgens de foto’s een vernauwde luchtpijp. Hij werd op cortisone gezet door DA. Na enige tijd heb ik toch Li aangesproken en ze heeft hem op kruiden en paddenstoelen en antihistamine gezet. het was even zoeken maar Flapje is nu hoestvrij, en geen cortisone meer

we zijn hem nog verder aan het behandelen voor zijn kale plekken op zijn oortjes.

super tevreden en zoo een super vrouw

Wenneke Keepke

Mijn hondje Max heeft Leishmania en had daardoor erge nierfalen, bloedarmoede, eiwitverlies in de urine, witte en rode bloedcellen in de urine, kaalheid, zwellingen van oren en neusbrug, gele huid, kortom hij was doodziek!

Gelukkig had ik Li die alles uit de kast heeft gehaald om mijn hondje te begeleiden en te ondersteunen met kruiden, homeopathie, zelfs lichttherapie om de organen te stimuleren en hem energie te geven.

Dankzij haar heb ik mijn Maxke terug!

Wat een strijd maar we zijn er geraakt en Li wat ben ik je dankbaar! Je bent een engel met een hart van goud! Zo blij dat we jou hadden anders was Max er waarschijnlijk niet meer geweest!

Zelf heb ik enorm veel bijgeleerd. Ook de tekenlotion is een wondermiddel! Het werkt zelfs erg goed bij mijn paard die al gans zijn leven last heeft van natte mok.

Bij Li zit je goed, mensen. Alles op natuurlijke wijze, wat nog altijd het sterkste medicijn is en wat je hond echt ook beter maakt ipv de chemische brol van de dierenartsen!

De paardjes zitten er vol mee, vliegen kappen opgedaan, maar daar gaan ze mee schuren, ze willen die krengen van vliegen kwijt.

 

H&G Oorreiniger

Annemie Hendrikx
De hond van onze kids had al maanden last van oorontstekingen. Ze waren hier al meerdere keren mee naar de DA geweest maar het wilde maar niet over gaan. We hebben toen druppels besteld bij Stichting Hond en Gezondheid. In een paar dagen was de oorontsteking verdwenen. Deze is na 2 maanden nog steeds weg. Ook de lotion tegen vlooien en teken werkt super goed.

We zijn heel tevreden over de producten. We raden zeker aan om de producten te gebruiken als je hond iets mankeert.

Volgend jaar gaan we twee weken nog eens lekker naar het vakantiehuis en hiermee helpen we ook een beetje mee om de hondjes van Li en Noud te steunen.

Tevreden klanten Jack en Annemie

 

Paddenstoelen

Maarten Doumen
Onze hond Loe kreeg na haar eerste keer loops zijn last van urineverlies. Hiervoor zijn wij eerst bij de dierenarts ten rade gegaan. Hij heeft ons een medicijn gegeven waar ze volledig van het urineverlies af was. Maar de bijwerkingen waren dat onze hond futloos en afzijdig werd.

Na een zeer leuk verblijf bij Li en Noud in Domain Du Chien hebben wij Li haar paddestoelenmix en de Back In Balance mix aangeraden gekregen. We zijn hier een kuur van gestart en na enkele weken zagen we onze hond terug openbloeien en gelukkig worden. Ook het urineverlies bleef uit. Ook nu gebruiken wij nog steeds de paddestoelenmix verder met success. Onze hond is veel enthousiaster dan voordien met de medicatie van de dierenarts. Ook de tekenlotion gebruiken wij geregeld op wandelingen. Geen tekenpilletje meer voor onze hond. Met de tekenlotion heeft onze hond nog geen enkele teek op haar gekregen.

Groetjes