Met regelmaat krijg ik te horen hoe het mogelijk is dat onze honden tot op hoge leeftijd zo actief blijven met al hun gebreken. Gemiddeld worden ze tussen de 14 en 18 jaar oud op enkele uitzonderingen na.

Onze honden krijgen geen entingen of andere overbodige chemische medicijnen tegen vlooien of teken. Wat we dan wel geven staat uiteraard op onze site.

Wanneer ze eenmaal hier zijn, bij aankomst geef ik ze alles om te zorgen dat alle rommel die ze in land van herkomst hebben gekregen, i.v.m. de reis, zoveel mogelijk uit hun lichaam is. Vele van de stoffen, worden namelijk in het weefsel opgeslagen met alle gevolgen van dien.

Inmiddels heeft de fda de bijwerkingen vermeld van de “gemaks-producten”, om vlooien, teken en jeuk onder controle te krijgen. Onder ander, Apoquel, Bravecto en nog een aantal producten die je hondenkind(eren) “gezondheid terug moeten geven”????

Laten we maar zeggen beter laat dan nooit!!
https://www.fda.gov/animal-veterinary/drug-labels/animal-drug-safety-related-labeling-changes?fbclid=IwAR2cebvhWEF2gZaZGZsdiWmcTcF2WLd6-78y8f-v8KkGEY0SSsxfJfhGYtw

Joshua voor de kruiden
Joshua na de kruiden