Ik wil jullie allemaal van uit ons hart bedanken!!!!!

Aan al onze klanten heel veel dank voor alle aankopen en heel veel dank voor alle fantastische reviews, aanbevelingen, foto’s enzovoort!! Zonder jullie hadden we nooit kunnen doen wat we het liefst doen.

Vorig jaar hebben we door jullie aankopen Merlin kunnen laten komen. Een oudere hond van een jaar of 10 die al een jaar of 7 bij Marina in het asiel woonde. Deze heeft zich intussen ontpopt tot een zeer zelfstandige en vooral bazige hond met het motto “mijn wil is wet”.
Hij is inmiddels ook volledig genezen van de hartworm en is net zo energie vol als de rest van onze honden.

Inmiddels een goed jaar verder kunnen we ook dit jaar weer een hond opnemen die bij ons de rest van zijn leven gaat blijven.

Wij hadden dit nooit zonder jullie kunnen doen!!

We hebben straks dus weer een fantastische roedel van 20 honden die onder leiding van Soul, Merlin en een beetje van mij, wandelen, slapen en eten en volledig binnen en buiten met ons samen leven.

Ons nieuwe hondenkind die zich in het oorlogsgeweld in de Ukraine staande heeft gehouden en zijn weg naar Marina heeft gevonden gaat Nathan heten, wat geschenk betekent.

In dit geval dus een geschenk van jullie allemaal.

Als dank kunnen jullie straks via de site een kadootje uit kiezen en deze vermelden bij je bestelling in het vakje aantekeningen.

Als het met jullie honden net zo goed gaat als met onze honden kan mijn dag niet meer stuk!!