Het heeft een paar dagen geduurd voor ik dit kon doen.
Achillea is er niet meer althans zijn lichaam. Vrijdag heb ik hem moeten laten inslapen. Ik ben er van overtuigd dat hun ziel bij ons blijft tot onze tijd daar is. Voor mij een manier om met hun verlies om te gaan.

Achillea kwam uit Griekenland op ongeveer 10/11 jarige leeftijd hij is de liefste hond die ik ooit heb gehad.
Zijn heupen waren door het harde asiel leven in zeer slechte staat ook zijn nieren en lever waren er niet al te best aan toe. Maar met veel verschillende soorten therapieën zoals Irap-, stamceltherapie, osteopathie, accupunctuur, lichttherapie, kruiden, supplementen, wagens, braces bleef hij mobiel en pijnvrij.

Voor al onze honden zetten we dat wat van bovenstaande nodig is in om ze mobiel en gezond oud te krijgen. Achillea is dan ook ondanks alles wat hij mankeerde tussen de 14 en 15 jaar oud geworden.

Vandaag kon ik al zijn foto’s bekijken en overal op iedere foto stond hij lachend. Helaas kon ik het niet eeuwig rekken zijn lichaam was op.

Wat mis ik je lieve grote jongen, zal je nooit vergeten en wanneer mijn tijd daar is hoop ik weer bij je te zijn.