Nu alles stil ligt door het Corona virus zie je langzaam dat de natuur zich aan het herstellen is. Water in Venetië is daar een voorbeeld van. Het water is schoon waardoor het waterleven zich hersteld.

Als je weet dat ons lichaam voor 55 á 60 % uit water bestaat is het ook logisch dat een schoonlichaam zich sneller kan herstellen. Water is dus erg belangrijk voor het menselijke organisme. Het water in ons lichaam is van levensbelang voor de lichaamscellen en is ook het oplosmiddel voor levensbelangrijke moleculen. Daarnaast reinigt het de lever en nieren en helpt bij de opname van voedingsstoffen.

Om die reden wordt er vaak ook gesproken over het ontgiften en vaak d.m.v. vasten en veel water drinken.

Nu is dat super maar niet op dit moment. Door het vasten komen er veel afvalstoffen vrij die organen belasten en nu met het virus of beter gezegd virussen is het belangrijk om te zorgen dat je supergezond eet. Door gezond te eten en dit ook voor een langer termijn te doen ontgift je lichaam ook weliswaar langzaam maar zonder belasting van organen die extra hard moeten werken om afvalstoffen af tevoren.

Wat kun je nu doen om je immuunsysteem nu optimaal te krijgen.

Voor je immuunsysteem kun je voor twee weken een hoge dosis vitamine C inzetten en dan hebben we het over 5000 mg. Verdeeld over de dag. Vitamine C stimuleert je immuunsysteem, er is geen bewijs dat je met deze dosis gaat voorkomen dat het virus jou ook grijpt maar het is zeker de moeite van het inzetten waard. Je zet deze hoge dosering ook alleen in voor een week of twee daarna bouw je af met 500 mg per twee dagen tot je op de 2000 mg. per dag zit tot deze crisis over is.
Honderd tabletten kosten € 16,95 en is op het moment goedkoper dan wc-papier.

Daarnaast hebben we een fantastische kruidenmix WalkOn die alle broodnodige vitamine, mineralen en enzymen en de nodige vetzuren bevatten die naast het versterken van je immuunsysteem ook nog eens een fantastisch bijdrage is tegen verschillende ontstekingen in het lichaam. En zorgt dat je hondenkind en jezelf veel minder last heeft van artritis.

Deze mix bevat onderstaande ingrediënten:

Spirulina
Barleys
Hemp proteïne
Rosehips
Burdockroot
Diatomeeënaarde

Spirulina is rijk aan: A, C, E, K, B1, B2, B6, mineralen calcium, magnesium, ijzer, hoogwaardige eiwitten hoger dan de eiwitten in vlees en soja, essentiële vetzuren GLA, DHA en EPA, Chlorofyl (helpt lever te ontgiften), fycocyanine die o.a. ontsteking werend werken dit samen met Eycocyanine wat een antioxidante werking heeft en het immuunsysteem stimuleert, het verwijderd zware metalen uit het lichaam, brengt de darmflora in balans, bevat jodium wat vele bacterie en virussen kan doden, stabiliseert de bloedsuikerspiegel, zorgt voor energie.

Barleys, Hemp, Rosehips ook deze drie bevatten vele vitamine en andere waardevolle voedingsstoffen voor de gezondheid van dier en mens.
Burdockroot is eraan toegevoegd omdat het de biofilm waar in een lichaam veel bacteriën gehuisvest zijn stuk maakt, bevat net als de overige ingrediënten vele vitamine en mineralen en zorg voor een goed darmwerking.
Diatomeeënaarde verwijderd vele afvalstoffen uit je darmen waarmee de opname van de juiste stoffen bevorderd wordt. Bevat veel silicium wat een gunstige invloed heeft op huid, haar, nagels.

Bedenk dat voedingsstoffen te allen tijde beter worden opgenomen uit natuurlijke middelen simpelweg omdat het gezegde samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen.
De hoge dosering vitamine C is dan ook beter opneembaar met gezonde voeding en een complete superfood/kruidenmix.

Onze vitamine C samen met de WalkOn.
Normaal € 56,90 tijdens deze moeilijke dagen € 49,90


Klik hier om WalkOn en vitamine c te bestellen

Tijdens deze zware tijden geven we € 7,00 korting zolang de voorraad strekt!
Voorlopig hebben we dus de Vitamine C weer op voorraad.