Met regelmaat zijn er best wel wat mensen sceptisch over het gebruik van bloemetjes, plantjes, harsen, paddenstoelen voor de gezondheid van dier en mens.
Ik zet het alternatief voor reguliere medicatie als orthomoleculair therapeut al 35 jaar voor mijzelf, man, honden en katten in, ook de tientallen zwerfkatten die we hier verzorgen.

Een paar maanden geleden ben ik door de hele medische molen gegaan. Ik kon niet meer lopen van de pijn.
En met de medische molen bedoel ik 3 echo’s uitwendig en 3 echo’s inwendig, urine-, bloedonderzoek het uitgebreidste wat er is.

Eerst dachten ze een blaasontsteking…??? Toen mijn darmen wel of niet het ergste……??? Baarmoeder eierstokken………???
In de weken van die onderzoeken bleef ik afvallen en niet zo beetje ook was inmiddels 8 kilo lichter op een gewicht van 52 kilo lengte 176 was het al niet veel, koorts was met regelmaat rond de 40 gr.

In de tussentijd een complete bodyscan weer wachten op de resultaten het giswerk van de artsen was ik inmiddels spuugzat‼️‼️?

Nu kan ik mezelf op de supplementen zetten maar als ik niet weet wat het is kan ook dat schade toebrengen.

Na toch wel ff in de zenuwen gezeten te hebben bleek ik aan de buitenkant van mijn nieren cysten te hebben dus geen nierstenen maar een soort blaren die zich kunnen vermeerderen waardoor zenuwen in de verdrukking komen en je uiteindelijk niet meer voor achteruit kan. Kan gaan etteren, ontsteken en zelfs kwaadaardig worden.

Met die diagnose kreeg ik verder te horen dat er niets aan te doen was en tegen de pijn kreeg ik een recept met een lijst van medicatie als ik nog geen lever of nierfalen had het dan op zeker had gekregen‼️

Ik ben aan de broodnodige supplementen gegaan, binnen twee dagen mijn koorts over maar ik had nog steeds pijn, kon wel weer behoorlijk eten zonder dat het bleef hangen. Ik moest en zou zonder medicatie kunnen functioneren met 20 honden waarvan ik de helft die verlamd is ik ook meerder malen per dag moet optillen om in en uit hun wagen te zetten en te halen en de blaasje moeten ook leeg.

Doseringen verhoogd en mezelf ingespoten met een homeopathische verdunning van de Spaanse vlieg, Dit kan voor meer dingen ingezet worden als je sexdrive??
En met succes na een uur kon ik lopen binnen een week was ik 3 kilo aangekomen en inmiddels ben ik weer 12 kilo zwaarder zelfs zwaarder dan ervoor waar ik erg blij mee ben.

Boodschap‼️ Voor je, jezelf of je hondenkind aan al die medicatie gaat en zet waar je vaak nog maar moeilijk vanaf komt, denk na er zijn wel degelijk andere mogelijkheden om je gezondheid weer terug te krijgen of te geven.

Onderstaande video zegt alles!!!

Alles draait om geld.Mensen zijn niks waard als ze gezond zijn.Bij de farmacie is een genezen patiënt een verloren klant. Deze dame zegt het zoals het is op LIVE televisie.Oliver

Geplaatst door Alles over Illuminati op Zondag 10 juli 2016