Ja ze zijn er helaas ook in de winter. Ze liften gezellig mee naar binnen op onze honden of kattenkinderen waar het lekker warm is. Vlooien, eitjes en larven hebben het beste leven bij een temperatuur van 21 tot 29 graden. Ze sterven pas bij een temperatuur rond het vriespunt.  Hoe en wat kunnen we eraan doen!

Met 20 honden en een paar katten in huis die allemaal als taxi dienen voor de familie vlo, gebruiken we ook in de winter middelen tegen vlooien.

De honden en katten krijgen 2 of 3x per week de Tick flea free.
1 of 2 x per week gebruik ik Joshua’s oil.
Het is afhankelijk van de hond, de ene hond is nu eenmaal smaakvoller voor een vlo dan de ander.

Dekjes was ik uit op 60 gr. dat dood de vlooien en de eitjes
Stofzuigen doe ik dagelijks

Tick flea free bestaat alleen uit superfoods die de geur van je hond of kat voor vlooien en ook teken onaangenaam maakt.

Joshua’s oil klinkt vet maar dat valt reuze mee wij gebruiken het ook voor onze langharige honden. Je hebt er ook maar een klein beetje van nodig. Het bevat een hoog gehalte lauric acid, de amandelolie bevat zwavel. Deze beide doden de vlooien en de eitjes. De overige oliën bevatten stoffen die vlooien afstoten en beschadigen wanneer zij onze honden of kattenkinderen als thuis gebruiken. De hele combinatie van de oliën zorgt ervoor dat vlooien en teken het niet gaan overleven zodra ze ermee in aanraking komen. Als ze de sprong al wagen op je hondenkind.

De producten zijn volledig natuurlijk zonder chemische en onnodige toevoegingen, bevatten geen vulstoffen en bestaan uitsluitend uit werkzame stoffen. Ook bij langdurig gebruik onschadelijk.

De Tick flea free is ook voor katten in te zetten. Joshua’s oil bevat etherische oliën al is het een laag gehalte, dus we nemen altijd het zekere voor het onzekere, en is het dus niet voor katten geschikt. Het is geen probleem als de katten bij de honden liggen het gehalte is te laag om voor katten schadelijk te zijn.

Tot december hebben we een fantastische korting!
Normaal kosten beide producten € 69,90 tot december € 59,90

Ga naar de aanbieding: Tick flea free en Joshua’s oil | Hond en Gezondheid

De houdbaarheid van de producten is tot eind 2022.