Dankzij jullie aankopen is het mogelijk geweest dat we Nathan en Dewi hebben kunnen adopteren.
Nathan heeft inmiddels zijn prothese en is blij dat hij mee kan wandelen. Dewi voelt zich helemaal thuis en is ondanks alles wat haar is overkomen een blij en een schattig hondenkind.

Het is onvoorstelbaar wat mensen elkaar en dieren aan kunnen doen. Dewi heeft een rug zo vol artrose waar zelfs ik van schrok, twee mega littekens in haar nek van kettingen waar ze heeft aangehangen en een partij hagel die gelukkig vrij neutraal zitten en op de koop toe is ze ook nog besmet met hartworm.
Hoe Nathan een stuk van zijn voorpoot is kwijtgeraakt zullen we nooit weten maar ook Nathan laat zich na alles wat hem is overkomen niet klein krijgen.

De kracht en moed die deze twee honden bezitten om te vechten voor hun leven wens ik ieder mens toe. En we weten allemaal dat de tijden niet snel gaan veranderen, een gezond lichaam helpt onze geest, om met alles om te gaan en het een plaats te geven.

Tot eind januari gaan we dan ook bij alle bestellingen twee kruidenmixen meesturen als dank. Uiteraard gaan deze twee mixen een bijdrage zijn voor de gezondheid van jullie honden en katten maar ook voor de tweevoeters.