Elke seconde van de dag is je lichaam en het lichaam van je hond en/of kattenkind bezig met het verwerken van alles wat er via voeding, lucht en huid binnenkomt. Al deze stoffen zowel de goede als de slechte moeten door het lichaam verwerkt worden. Voedingsstoffen moeten worden opgenomen om een lichaam goed te laten functioneren en alle schadelijke stoffen moeten worden afgevoerd om schade te voorkomen.

En natuurlijk kan een wijntje, biertje enz. op zijn tijd ook functioneel zijn, voor de tweevoeters! Maar hier hebben we het natuurlijk over kruiden, wortels, bessen en alles wat van een plantje een toevoeging kan zijn voor de gezondheid van onze viervoeters en voor ons.

Het afvoeren van deze afvalstoffen kan bevorderd worden door het drinken van water maar nog veel beter is het drinken van functional drinks. Anders gezegd dranken die rijk zijn aan vitamines, mineralen en fytonutriënten bevatten.

Een lichaam, of het nu het lichaam van je hond, kat of jezelf is, zie het als een auto. Bij periodiek onderhoud worden diverse filters vervangen, hetgeen de kwaliteit en levensduur van de motor verlengd. Zie organen als deze filters i.p.v. vervanging zorgen we voor periodiek onderhoud, middels het reinigen. Wat de gezondheid bevorderd en daarmee de levensduur verlengd.

Je kunt je hondenkind en jezelf helpen te ontgiften met de kruidendranken en met onze gezonde kruidenmixen. De concentratie aan vitamines en mineralen van de gedroogde kruidenmixen liggen hoger. Bij klachten maken we een gepast programma voor dier en mens.

Tot eind van januari sturen we twee gezonde kruidenmixen mee die je bereid als infuus of thee. DrinkMe en CleanMeUp. DrinkMe is al even te koop en CleanMeUp zal vanaf deze maand ook te koop zijn. Van beide mixen kun je ook een koud water aftreksel maken door deze 12 uur in koud water te laten trekken en daarmee kun je milde huidklachten verzachten.

 En natuurlijk komt het extraatje met een beschrijving van de kruiden, gebruiksaanwijzing en doseringen voor dier en mens.

Voor een gezonde start van het nieuwe jaar voor dier en mens.