Emma is hier al jaren. Noud heeft haar met spoed in Nederland weg gehaald omdat men op het punt stond haar de dodelijke injectie te geven omdat ze de chronische blaasontstekingen niet meer onder controle kregen.
We waren werkelijk met stomheid geslagen hoe kan een adoptant en arts een dergelijke beslissing nemen!!
Een telefoontje van de rescuer was voldoend voor ons om haar zo snel mogelijk op te halen en nu zo 6 jaar verder zijn uiteraard de blaasontstekingen volledig onder controle en loopt ze ook een beetje. Dit in tegenstelling tot wat de “specialisten” hadden gezegd, levenslang verlamd. Dus niet!! We doen dagelijks wat oefeningen ze krijgt het volledige artrose pakket en daarnaast Lions main en colostrum om de zenuwen te herstellen.
In haar wagen en ‘s nachts draagt ze de Wiggleless Back Brace. De hele combinatie van de supplementen en brace hebben voor haar wonderen gedaan.
Ook Robin onze happende cocker begint langzaam aan te wandelen alleen wanneer ze haast hebben vergeten ze hun achterpoten:)) Beide hebben bijna diezelfde supplementen. Robin heeft een aantal toevoegingen omdat hij ook leismaniose heeft.