Karma
Het is allemaal begonnen in april dat Karma haar uitslagen voor haar lever wat minder waren maar niets bijzonders volgens de da en ook zeker voor een hond van haar leeftijd geen extreme afwijkende waarden. Helaas was het niets bijzonders hoogstwaarschijnlijk het begin van leverkanker. Want twee maanden later was ze dus wel ernstig ziek binnen een paar dagen was haar eetlust volledig weg, hield ze noch water noch eten binnen en vlogen de kilo’s eraf.
Gelijk een echo laten maken bloed laten prikken en haar leverwaarden waren extreem hoog, nog was milt en lever op de echo van elkaar te onderscheiden en om het compleet te maken ook de nieren zagen er niet lekker uit.

Volgens de arts was het de milt? Over kanker werd ook deze keer niet gesproken. Ik ben gelijk begonnen met een basis van een aantal supplementen en kruiden om haar lever wat te helpen en geprobeerd haar aan het eten te krijgen. Eten ging moeilijk maar wel iets beter al was het mondjesmaat en ook het overgeven werd wat minder.
Ik had met de da afgesproken dat wanneer haar milt en lever enig sinds van elkaar te onderscheiden waren hij een punctie zou nemen of gelijk zou opereren.
Het eten bleef een drama en uiteindelijk ben ik haar gaan dwangvoeren nadat ik haar een paar kruiden had gegeven die de misselijkheid konden tegen gaan in een homeopathische verdunning.
Na een aantal weken de volgende echo helaas bevestigde de arts dat het leverkanker was.
Gezien haar waarden, gewichtsverlies en uitdroging nog maar een paar dagen. Ondanks dat ik haar dwangvoederde.
De autorit naar huis was één drama omdat ik nog nauwelijks iets kon zien van het huilen.
Nu moest ik dus gaan beslissen wanneer haar in te laten slapen en afscheid nemen??!!
Niet echt mijn ding en ik neem aan dat iedere echt hondenliefhebber er hetzelfde overdenkt. Maar ik geef niet zo snel op en heb een protocol aan supplementen, kruiden, harsen gemaakt waar ik 4 dagen en bijna de hele nachten mee bezig ben geweest. En met succes!!
Inmiddels is Karma aan de betere hand wat inhoud dat ze eet, drinkt en zich weer zo goed voelt dat ze weer uren mee wandelt.
Word vervolgt!!!

Resultaat Karma’s protocol na 2 maanden.

Wordt vervolgd!!!