BackUp! Rug brace

Mamelou Meuwissen raadt Hond en gezondheid aan.
19 november 2019 路
Li heeft me zo geholpen om Snow terug op de been te krijgen!
Nu hij de backup brace heeft is het helemaal feest voor hem.
Hij loopt na een paar dagen al een heel stuk beter, en draagt het graag.
Maar ook de kruiden die ze meegestuurd heeft doen hun bijdrage.
Dank je wel Hond en gezondheid. 馃惥

Patty Van Wijnsberghe raadt Hond en gezondheid aan.
23 november om 13:13 路
Mijn Duitse herder van 9 jaar heeft ds ,is gelijk bij mensen met MD ze kon bijna niet meer lopen en zou ze moeten laten inslapen maar met de brace en kruiden is het verschil al groot.

Els Deroose raadt Hond en gezondheid aan.
21 november om 17:27 路
Van een vierjarige bompa hond met pijn, naar een spring in het veld zoals onze jonkie zou moeten zijn! Li verricht wonderen met haar supplementen en ondersteunende braces.

Nancy Goovaerts raadt Hond en gezondheid aan.
10 december 2018 路
RUGBRACE .. GEWOON TOPPIE!!!
Ik gebruik de brace ook voor mijn chihuahua.. knie nt volgroeid.. dus mankte.. met brace loopt ze rechter en spaart zo haar rug.. gewoon geweldig!!!

Mamelou Meuwissen raadt Hond en gezondheid aan.
19 november om 17:22 路
Li heeft me zo geholpen om Snow terug op de been te krijgen!
Nu hij de backup brace heeft is het helemaal feest voor hem.
Hij loopt na een paar dagen al een heel stuk beter, en draagt het graag.
Maar ook de kruiden die ze meegestuurd heeft doen hun bijdrage.
Dank je wel Hond en gezondheid. 馃惥

Wendy Sels voelt zich dankbaar.
8 november
Dankzij de hulp van de fysiotherapeut en Li Kyriakou met haar advies rond supplementen en een ondersteunende brace tijdens het wandelen zie ik mijn knapperd terug veranderen in een opgewekte en speelse rottweiler. We zijn op goede weg.

Tick flea free

Els De Mulder raadt Hond en gezondheid aan.
3 augustus 路
Je trouwe viervoeter op een natuurlijke manier vrij van teken en vlooien krijgen kan nu met onderstaand product. Eenvoudig te bestellen bij Hond en Gezondheid. Ik kan garanderen, het werkt !! Geen nare nevenwerkingen en het is bovendien een bijdrage voor het immuunsysteem, er zit namelijk rozebottel in, in een vrij grote hoeveelheid, evenals hemp prote茂ne die ervoor zorgen dat artrose minder snel artritis wordt. Een absolute aanrader voor de hondenliefhebbers onder ons !

H&G vlo&teek out

Nel Westerhof
4 augustus om 19:04

Na 2x de katten te hebben ingesmeerd met H&G vlo&teek out heb ik geen vlo of teek meer gezien,een supermiddel dat ik van harte aanbeveel.Groetjes Nel

Diverse supplementen

Wendy Hostyn raadt Hond en gezondheid aan.
30 juli 路
Bij deze wil ik hier graag een stukje schrijven over mijn ervaringen met Hond en Gezondheid.
Het hot-spot-verhaal…. mijn chow chow heeft (of had) enorm veel last van hot-spots. Dus elke keer naar de dierenarts, antibiotica opgestart en cortisonezalf op de wonde… maar de hot-spots kwamen telkens weer terug en genazen slechts langzaam. Hond en gezondheid stelde voor om de anti-tekenlotion te gebruiken voor de hot-pots. Zonder overdrijven mag ik wel zeggen dat de plekken veel sneller genezen waren dan met de antibiotica 茅n de hot-spots namen ook af in frequentie. Waar mijn chow chow er het eerste jaar bijna wekelijks een nieuwe had, heeft ze er dit jaar nog maar eentje gehad en die was met de anti-tekenlotion ook enorm snel genezen (op 1 dag volledig opgedroogd).
Het verhaal van de verhoogde nierwaarden…
Mijn bijna 14-jarige hond, Libis, had begin april en half april twee zware niercrisissen. Na bloedonderzoek bleken zijn ureum (30 terwijl de referentiewaarde 9,5 is) en creatininewaarden zeer sterk verhoogd. Hij moest op nierdieet en zou palliatief behandeld worden (lees: comfort). Li heeft voor Libis een heel protocol opgemaakt met kruiden en natuurlijke supplementen waarmee we aan de slag gingen… Begin juli hebben we Libis zijn bloedwaarden nog eens laten checken en de verrassing was groot toen zijn ureum- en creatininewaarden spectaculair waren gedaald. Zijn creatininewaarden zijn genormaliseerd, zijn ureumwaarden zijn gezakt tot 12,5 (nog licht verhoogd, maar wel meer dan gehalveerd tot zijn niercrisis). Libis voelt zich momenteel heel vrolijk, hij eet goed, drinkt goed…. zonder het protocol hadden we hem waarschijnlijk al moeten afgeven 馃檨
Het verhaal van de prancreatitis… mijn oudste hond Kyra heeft eind juni acute pancreatitis gehad. Na vier dagen infuus bij de dierenarts mocht ze naar huis, maar moesten we er rekening mee houden dat ze palliatief is. Ook voor haar heeft Li een protocol opgestart. Kyra voelt intussen zich beter en fitter dan ooit! Ze is super actief, eet beter dan ze ooit gedaan heeft (is altijd een moeilijke eter geweest) en momenteel wandelt ze weer met gemak drie kwartier tot een uur mee en gaat ze elke twee weken zwemmen in het Waterhof.

Wenneke Keepke raadt Hond en gezondheid aan.
6 augustus 路
Mijn hondje Max heeft Leishmania en had daardoor erge nierfalen, bloedarmoede, eiwitverlies in de urine, witte en rode bloedcellen in de urine, kaalheid, zwellingen van oren en neusbrug, gele huid, kortom hij was doodziek!
Gelukkig had ik Li die alles uit de kast heeft gehaald om mijn hondje te begeleiden en te ondersteunen met kruiden, homeopathie, zelfs lichttherapie om de organen te stimuleren en hem energie te geven.
Dankzij haar heb ik mijn Maxke terug!
Wat een strijd maar we zijn er geraakt en Li wat ben ik je dankbaar! Je bent een engel met een hart van goud! Zo blij dat we jou hadden anders was Max er waarschijnlijk niet meer geweest!
Zelf heb ik enorm veel bijgeleerd. Ook de tekenlotion is een wondermiddel! Het werkt zelfs erg goed bij mijn paard die al gans zijn leven last heeft van natte mok.
Bij Li zit je goed, mensen. Alles op natuurlijke wijze, wat nog altijd het sterkste medicijn is en wat je hond echt ook beter maakt ipv de chemische brol van de dierenartsen!

Wendy van der Heijden
4 augustus om 15:47
Ik heb sinds dit jaar te horen gekregen dat ik astma heb en een te hoge bloeddruk. Ik heb daar erg last van, zeker met dit lekkere warme weer. Van li heb ik saffraan gekocht, en ik gebruik het nu 4 dagen (1 capsule per dag )en ik merk echt nu al verschil, ik had weken lang elke dag hoofdpijn en het echt goed benauwd. Nu ik de saffraan gebruik, heb ik al helemaal geen hoofdpijn meer, voel mij fitter, vrolijker en veeel minder benauwd!! Echt een aanrader!!

Corinne Thoris raadt Hond en gezondheid aan.
10 november 路
2 van mijn drie verlamde honden zijn blaasontsteking vrij dankzij de behandeling van Li met kruiden en andere
De 3e hond hoop ik binnenkort ook zover te krijgen
Dankzij Li

Ricky Van Hest raadt Hond en gezondheid aan.
6 september 路
Li Kyriakou is een zeer ervaren orthomoleculair therapeut met enorm veel kennis over honden met lichamelijke klachten en in het bijzonder die van de motoriek en orgaan problemen.
Li werkt uitsluitend met natuurlijke pure producten die vaak door haarzelf gemaakt worden en die na een uitgebreide consult en bloedonderzoeken van een reguliere dierenarts op maat worden samengesteld
Ook hulpmiddelen zoals bv een brace/korset worden eerst nauwkeurig getest voordat ze aan haar cli毛nten worden aangeboden
Naast haar enorme kennis heeft Li een enorm groot hondenhart, de toewijding die ze heeft voor haar ruim 20 honden die door toedoen van mishandeling en verwaarlozing invalide, een ziekte en/of een ernstige trauma hebben opgelopen is ongekend
De opbrengst van de consulten en producten komen dan ook geheel ten goede van deze wezens dus je helpt er niet alleen je huisdier mee maar je steunt er ook nog een goed doel mee

H&G HuidLotion

Anouk Claus raadt Hond en gezondheid aan.
29 augustus 2019 路
Onze Odey een kleine Albino Podenco uit Linares Spanje, is bij ons gekomen nadat hij door het oog van de naald was gekropen dr extreme bloedarmoede, en enorme darmproblemen.
Dit laatste sleepte te lang aan, alles van di毛ten hadden we al geprobeerd mr zijn uitwerpselen bleven slijmerig.
Nadat we 鈥渕aag en darmen in balans鈥 gebruikten verbeterde hij in sneltempo, hij kon zijn drolletjes makkelijker ophouden doordat de stoelgang mooi vast was.
Ondertussen krijgen al onze honden dit als supplement, we kunnen dit alleen maar aan iedereen aanraden.
Ook de anti-tekenlotion is een must have voor elke huisapotheek. Niet alleen om de honden te beschermen tegen teken mr ook als helende lotion bij hotspot of ge茂rriteerde plekjes.
Niet alleen onze Odey is vanwege zijn Albinisme gevoelig, mr ook enkele andere van onze honden.
Dr eenvoudig enkele dagen de lotion op de ge茂rriteerde huid te deppen, wordt de huid rustig, minder rood en komt ook de haargroei bij de hondjes verbazend snel terug.
Wat al deze producten zo top maakt is dat ze huisbereid zijn, met top zuivere ingredi毛nten van biologische oorsprong.
Kortom, wij zijn ontzettend blij dat we Hond & Gezondheid kennen, en geen gebruik meer hoeven te maken van farmaceutische producten die op langere termijn nadelige effecten kunnen cre毛eren.

Ferona Wink
23 juli om 22:24
Super tevreden met je producten. het werkt echt allemaal. Geen teken, geen vlooien met de lotion en ook Yoeri zijn oorontstekingen zijn zo goed als onder controle, dus nu bijhouden. Dank!!!

Sonja Wiggenraad鈥 aan Hond en gezondheid
3 juni 路
De tekenlotion werkt geweldig goed , ik gebruik het vooral voor mijn paarden en ezeltjes , mijn paard heeft zomereczeem en ik heb hem behandeld met de eczeemlotion toen het heel erg was , in en uitwendig , daarna met de tekenlotion uitwendig , op de voor en na foto zie je duidelijk dat zijn huid nu veel rustiger is .
Ook de ezeltjes hebben er veel baat bij , ze hebben heel veel last van vliegen op hun beentjes , na het insmeren met de lotion zijn ze helemaal rustig

Aloysius Maes
4 november
Met Glowy naar de Dierenarts geweest omdat zij blijft hoesten en krijgt daar nu hoestsiroop voor en voor twee weken codeinefosfaat 1x daags.
Gelijk Glowy maar helemaal na laten kijken omdat ik soms toch ongerust ben over haar..
1e foto van vandaag en je ziet dat de tumor geslonken is 馃崁鈾ワ笍
2e foto van een paar maanden terug waar je de tumor ziet zitten boven haar hartje…
DA was deze keer positief omdat Glowy alleen maar alternatieve medicijnen gebruikt voor die tumor op advies van Li Kyriakou 鈾ワ笍van Hond en gezondheid en daar geweldig op reageert..

 

馃憤Muriel Dirks鈥 aan Hond en gezondheid
21 januari 路
Ik kocht in het voorjaar 2017 enkele flessen tekenlotion. Heel het jaar heb ik geen teek of vlo kunnen bespeuren. Bij geen van mijn 7 honden. Dit terwijl mijn Keesje normaal een tekenverzamelaar is. Telkens ik de honden insmeerde heb ik wat aan mijn handen bleef hangen gewoon op mijn armen gen benen uitgestrijkt. Daar ik elke dag van de week een andere hond insmeerde liep ikzelf alle dagen onder de lotion. En, iets waarvoor ik heel dankbaar ben, voor het eerst in mijn leven een jaar zonder muggenbeten. Zalig gewoon.

Chantal Plessers raadt Hond en gezondheid aan.
29 september 路
Ik zou hier even Li in de bloemetjes willen zetten want dankzij haar is de hond een golden retriever van mijn vriendin verlost van zijn schilfers en hot spot op haar lichaam, wat plots ook was opgekomen. Katia Ruts, de vriendin, had eerst de gewone geneeskunde aangesproken en dierenarts zei dat dit een reactie was op vlooienbeet en kreeg natuurlijk een kuur antibiotica voorgeschreven. Inderdaad het betert dan wel maar 1maal gestopt met de medicatie kwam het terug. Terug een kuur antibiotica maar vond dit toch niet gezond. Ik zei haar om te proberen met natuurlijke middelen en Li Kyriakou te contacteren en ik kende Li al via Valerie Rykens omdat ze mij geholpen had met een hondje dat distemper gehad had en niet stil kon liggen en dankzij Li was zij al heel hard verbeterd met haar spiertrekkingen door haar middelen. Dit terzijde, je kan niet eeuwig antibiotica gebruiken, al die chemische rommel en daarom contacteerde ik Li en foto gestuurd met de schilfering en echt het was over haar hele lichaam 茅茅n en al schilfers en jeuk. Li schreef druppels voor (ik weet niet meer juist wat het is, dacht antihistamine) en poeder teken en vlooien voor onder eten en de lotion voor haar mee in te wrijven en nog ampullen ook met kruiden, hoe dit noemt, weet ik ook niet meer. (Alles ligt natuurlijk bij het baasje Katia) Ik zei Katia wel, dit is iets van volhouden en Li zei ook, het gaat eerst slechter voor het beter wordt. En effectief, veel slechter ging het niet omdat het al zeer slecht ging met Bes maar na een week zagen we al resultaat en ze had dan ook hot spot, eerst ook behandeld met bijenzalf maar daarna ook met de lotion behandeld want ze was in de zomer regelmatig bij mij op logement en kon ik de evolutie zien hoe het allemaal beterde.
Deze middelen vind ik dus beter als het iets is van lange duur. Kruiden kunnen niet zo kwaad mits goed gebruik en iemand zoals Li die er alles van kent en zegt hoe te gebruiken en beter dan al die chemische rommel. Ik gebruik nu ook de lotion voor mijn honden tegen vlooien en teken en daarboven op vind ik het nog lekker ruiken.
Aarzel echt niet om Li Kyriakou te contacteren als je hond 茅茅n of ander probleem heeft, niet alleen schilfers en jeuk. Zij helpt je verder.

Johanna Noot Ik heb sinds een jaar de olie van hond en gezondheid in gebruik. Ik wil geen reclame maken hoor maar doe het toch. Het werkt super. En is niet duur omdat je er heel lang mee kunt doen. Ik heb tot nu toe geen vlo en teek meer gezien en gebruik nog steeds de eerste fles. (Heb 4 honden). Heb een Roemeentje thuis rondlopen met vachtproblemen (kale nek) en ook dat is helemaal weggetrokken.
Sylvie Baix raadt Hond en gezondheid aan.
18 december 2018 路
Goed advies gegeven voor ons hondje Dinno dat nu bijna 2 weken verlamd is.
Uitleg gekregen over de oefeningen die we met hem kunnen doen.

En de tip om hem goed warm te houden met de shirt die we bij Li hebben gekocht helpt echt… Na 1 dag was er al verbetering!

Martine Van Holten Bod茅wes Roovers raadt Hond en gezondheid aan.
4 oktober 2018 路
Li geeft goed advies. Haar focus is echt op het welzijn van de hond: om het dier zo min mogelijk te belasten en het resultaat zo optimaal mogelijk te maken. Dat past bij mijn filosofie.

Eindelijk op NATUURLIJKE basis een produkt gevonden,wat ik nu met een gerust hart een wandeling te maken,in het bos ,bedankt Li voor de super goede LOTION die je gemaakt hebt tegen die vieze beesten (teken) sinds,het gebruik heb ik er nog g茅茅n 茅ne moeten af halen van mijn hondjes, mvg Diane

Licht therapie

De Grave Caroline鈥 aan Hond en gezondheid
5 juli 路
De wondere wereld der Genezing.
Gisteren gestart met dieet voor onze Amerikaanse Akita Inu, Zeena.
Ons Zeena is zwaarlijvig en tijdens onze vakantie in de Ardennen (Rendeux) kwamen de eerste “gevolgen” tevoorschijn. Namelijk het manken en bijgevolg chagrijnig gedrag omwille van de pijn die ze had; bvb uithalen naar kinderen wat ze voorheen nooit had gedaan!!
OP aanraden van Li Kyriakou- oprichtster en uitbaatster van B&B “DOMAINE du CHIEN”, waar ook nog eens aan 25 gehandicapte honden een levenslange thuis wordt geboden- hebben wij Zeena “ONDER DE LAMP” laten liggen….
Men zegt wel eens…”de wonderen zijn de wereld nog niet uit…en als het ware…bij Li Kyriakou en haar man Noud is dit spreekwoord een waarheid geworden!! Na een 3-tal uur haalden wij onze schat op en het manken was voor 3/4 verdwenen!
Nu voeg ik eraan toe dat ons Zeena absoluut verder moet vermageren teneinde dit resultaat te behouden. Maar samen met het door Li voorgeschreven middel “BOSWELLIAPHYT” (gellules 1 x daags bij de maaltijd toe te dienen), zien wij voor ons Zeena een “mankvrije” toekomst tegemoet!!

鈥嶰nder de mumijozalf
Wendy van der Heijden鈥 aan Hond en gezondheid
25 maart 路 Capelle aan den IJssel, Nederland 路
Ik heb de mumijo zalf gekocht voor in eerste instantie een wondje op mijn teen( wat over is gegaan door de mumijo zalf) Nou had 1 van onze halsbandleguaantjes ( kleine reptiel/ hagedis) een wondje op haar koppie zitten.
We hadden er een klein beetje mumijo zalf erop gedaan.en binnen anderhalve dag, was en is het wondje helemaal verdwenen! Dus bij reptielen is het ook echt een wondermiddel die mumijo zalf!!

Anouk Claus raadt Hond en gezondheid aan.
29 augustus 路
Onze Odey een kleine Albino Podenco uit Linares Spanje, is bij ons gekomen nadat hij door het oog van de naald was gekropen dr extreme bloedarmoede, en enorme darmproblemen.
Dit laatste sleepte te lang aan, alles van di毛ten hadden we al geprobeerd mr zijn uitwerpselen bleven slijmerig.
Nadat we 鈥渕aag en darmen in balans鈥 gebruikten verbeterde hij in sneltempo, hij kon zijn drolletjes makkelijker ophouden doordat de stoelgang mooi vast was.
Ondertussen krijgen al onze honden dit als supplement, we kunnen dit alleen maar aan iedereen aanraden.
Ook de anti-tekenlotion is een must have voor elke huisapotheek. Niet alleen om de honden te beschermen tegen teken mr ook als helende lotion bij hotspot of ge茂rriteerde plekjes.
Niet alleen onze Odey is vanwege zijn Albinisme gevoelig, mr ook enkele andere van onze honden.
Dr eenvoudig enkele dagen de lotion op de ge茂rriteerde huid te deppen, wordt de huid rustig, minder rood en komt ook de haargroei bij de hondjes verbazend snel terug.
Wat al deze producten zo top maakt is dat ze huisbereid zijn, met top zuivere ingredi毛nten van biologische oorsprong.
Kortom, wij zijn ontzettend blij dat we Hond & Gezondheid kennen, en geen gebruik meer hoeven te maken van farmaceutische producten die op langere termijn nadelige effecten kunnen cre毛eren.

Eczeemlotion

鈥嶦ls De Mulder鈥 aan Hond en gezondheid
17 februari 路 Aalst 路
Samen met mijn lieve herdershond heb ik net een fantastische week gehad bij Domaine du Chien ! We hebben genoten van de vele wandelingen in de prachtige omgeving en wat een super weer, sneeuw en koude maar ook zon ! Jammer genoeg was ik mijn muts kwijtgespeeld waardoor ik 鈥榮 anderendaags pijn had in mijn keel en oor. Ik vernoemde dit aan Li, de eigenares van de B&B waarop ze me een flesje e(x)ceemlotion gaf, 3x daags een theelepel innemen. Het leek me wat vreemd maar ik volgde haar advies op. Wat een wondermiddel !!! Anderhalve dag later, pijn weg ! Dus gewoon verder genieten van mijn vakantie ipv naar de dokter te hoeven ! Onvoorstelbaar maar een absolute aanrader, ook voor kleine wondjes, de lotion aanbrengen en de wondjes genezen echt snel ! 馃槏 love this product 鈥硷笍 bedankt Li !
DIT WONDERMIDDEL IS VERKRIJGBAAR VIA HOND EN GEZONDHEID.

Ren茅 Orsel-Kroon raadt Hond en gezondheid aan.
4 augustus 路
De anti eczeem lotion !!
Dit product zet ik in voor meerdere problemen/doeleinden, helaas is niet alles te fotograferen.
Nu wordt het ingezet bij onze oude hond Molly om haar artritis pijn te verminderen.
Molly krijgt 3×10 druppels per dag, we zijn 1 week verder en er is duidelijke verbetering in haar lopen en opstaan !! We gaan nog even door onder toeziend oog van Li Kyriaku 鉂