ALLERGIE !!!!
De meest voorkomende klachten zijn jeuk, hooikoorts, eczeem, netelroos, galbulten, verschillende vormen van huiduitslag, ontstoken ogen en allergieën van de luchtwegen.

Wat kun je hiertegen doen??
Als eerste heeft de algemene gezondheid van dier en mens te maken met bijna iedere vorm van allergie. Ons lichaam kan simpelweg de allergene niet verwerken wat zich uit in een scala aan lichamelijk klachten.

Er zijn vele stoffen die een allergie kunnen opwekken maar bovenaan de lijst staan pollen, gras en mijt en dan hebben we het nog niet over een contactallergie. Al deze stoffen zijn in het voorjaar en in de zomer in grote mate in onze omgeving aanwezig.

In veel gevallen is een allergie op te lossen met enkel de H&G HuidLotion (voorheen Anti teken lotion), let wel, je beschermt je hond en jezelf dan alleen extern tegen allergenen, teken, vlooien en mijt. We boeken er fantastische resultaten mee en als de lotion alleen voldoende is, is dat in één woord super.

Maar wanneer het iedere seizoen terugkomt of de allergie is het hele jaar door aanwezig, kunnen er ook andere supplementen e.d. ingezet worden om de allergie ook intern te bestrijden en zo de allergie levenslang de kop in te drukken.

Bij allergische reacties op gras, pollen, mijt of een contactallergie zijn een combinatie van medicinale paddenstoelen samen met de Tick flea free de aangewezen supplementen om klachten van binnenuit, zowel bij honden als bij mensen, in toom te houden. Ze brengen het immuunsysteem op peil waardoor schadelijke stoffen van buitenaf minder kans krijgen om lichamelijke schade toe te brengen.

Tick flea free zijn superfoods gecombineerd met kruiden die het immuunsysteem verbeteren waardoor een hond, kat of mens al stukken minder aantrekkelijk zijn voor parasieten en tevens de geur van hond, kat en mens veranderen waardoor we minder smaakvol zijn.
H&G HuidLotion voor uitwendig gebruik bij alle huidklachten, puur of in een verdunning.
Omdat geen van onze geadopteerde honden helemaal gezond zijn gezien trauma’s aan lever en nieren door mishandeling of ongeluk en vele van onze honden verlamd zijn moeten kruiden en andere supplementen ook voor hun organen een toevoeging zijn.

De medicinale paddenstoelen mix is dan ook nergens anders te verkrijgen en heb ik in de afgelopen twee jaar zorgvuldig voor onze eigen honden ingezet, met succes.

Lever en nieren zijn zeer belangrijke organen bij dier en mens. We hebben dus speciaal voor deze honden, katten en mensen medicinale paddenstoelen capsules samengesteld, die naast het bestrijden van een allergie ook ingezet kunnen worden bij lever en nierklachten of ter preventie van.

Tevens zijn de paddenstoelen inzet baar tegen verschillende virussen. Geen van onze medicinale paddenstoelen komen uit China maar worden onder gecontroleerde omstandigheden geteeld in Duitsland en zijn volledig biologisch. Het zijn ook geen extracten, wij maken gebruik van de hele paddenstoel omdat de werking daarvan beter is en breder inzetbaar.

Onze medicinale paddenstoelen mix bestaat uit:
Cordyseps,
Hericium
Polyporus
Reishi

Dosering:
Tot 20 kilo
5 dgn. 1/4 caps.
5 dgn. 2 x dgs. ¼ caps.
5 dgn. 2 x dgs. ½ caps.
Vervolgens 2 capsules per dag.
Vanaf 20 kilo dubbele dosering.

Voor volwassenen “mensen” geldt de dosering vanaf 20 kilo.
Voor kinderen 5 tot 12 jr. de dosering tot 20 kilo aanhouden.
Voor baby’s/peuters en pups, graag contact op nemen want dan heb ik de klachten en het gewicht nodig.
Wanneer het goed gaat met een lagere dosering dan kun je die aanhouden.
Wat kun je nu nog meer doen voor je hond als hij een allergie heeft en tijdens het seizoen zijn hoofd nog niet buiten de deur kan steken zonder dat hij gaat krabben en bijten!!

– Voor de wandeling insmeren met onze Anti Teken Lotion
– Na de wandeling met een vochtig washandje afdoen met een 1 op 1 verdunning van de H&G HuidLotion vergeet niet zijn pootjes, hoofd, oren en rondom de ogen.
– Bij een ernstige allergie iedere keer wanneer de hond buiten is geweest afdoen.
– Meubels inspuiten met een verdunning van 1 op 1 ook de mand, je bed.
– Kleedjes en manden dagelijks verschonen.

Bij een allergie kan bovenstaande veel verlichting brengen. Doorgaans merk je na enkele dagen verschil. Dit geldt voor honden en mensen.

45 capsules € 36,00
H&G HuidLotion 250 ml € 29,95
Tick flea free € 29,95

Totaal € 95,90

Bij zeer ernstige jeukproblemen kun je tijdelijk een homeopathisch antihistamine inzetten waarmee doorgaans na een paar weken gestopt kan worden omdat het immuunsysteem een flinke boost heeft gehad met de medicinale paddenstoelen en de Tick flea free. De kosten hiervoor zijn Homeopathische antihistamine 10 ml € 14,95
Stuur ons een mailtje wanneer je dit nodig hebt en wij laten het voor je maken bij de apotheek.