Reviews

H&G vlo&teek out

Nel Westerhof
4 augustus om 19:04

Na 2x de katten te hebben ingesmeerd met H&G vlo&teek out heb ik geen vlo of teek meer gezien,een supermiddel dat ik van harte aanbeveel.Groetjes Nel

 

Supplementen

Wendy Engelen

Ik heb ook een supergoede ervaring met de saffraancapsules! Ook na enkele dagen al een verschil waar te nemen. Dikke dankjewel Li!!

‎Verwimp Christel‎
25 november 2017

Wat een kennis en wijsheid heeft Li! 1 van mijn adoptiehonden had door een misstap een gewrichtsontsteking opgelopen. Na vijf dagen ontstekingsremmers, geen resultaat. Stuurt Li me wat supplementen en goede raad en hoppa, hij loopt weer als voorheen, echt waar! Op de RXfoto’s is een los fragmentje en arthrose gezien, dus operatie gepland. En ook dan zal Li me bijstaan met raad en werkzame natuurpreparaten!! Ik heb alle vertrouwen, Dankjewel Li!

Pascale Troubleyn
16 oktober om 21:44

Deze zomer een heerlijk verblijf gehad samen met de hondjes bij Li en Noud in domaine du chien. Onze venten zijn supergezond maar ik had wel wat klachten 😊… slijmbeursontsteking in de schouder die maar niet wilde genezen, ook na cortizone behandeling geen verbetering… Van Li de raad gekregen om de vloeibare curcuma samen te nemen met boswelia… en het resultaat… niks geen pijn meer, terug beweeglijk.. dus superraad en superproducten Dus dikke merci!!!!

Wendy van der Heijden
4 augustus om 15:47

Ik heb sinds dit jaar te horen gekregen dat ik astma heb en een te hoge bloeddruk. Ik heb daar erg last van, zeker met dit lekkere warme weer. Van li heb ik saffraan gekocht, en ik gebruik het nu 4 dagen (1 capsule per dag )en ik merk echt nu al verschil, ik had weken lang elke dag hoofdpijn en het echt goed benauwd.

 

Tekenlotion

Video
Huidklachten bul terrier
https://www.youtube.com/watch?v=rNoXDSxEx9U

Marianna Bettina Douma
29 augustus

Na een hele droge periode eindelijk regen gehad, maar het brengt ook iets mee, heel veel vliegen.
De paardjes zitten er vol mee, vliegen kappen opgedaan, maar daar gaan ze mee schuren, ze willen die krengen van vliegen kwijt.
Horror voor ze, vele middeltjes geprobeerd, van spuitbussen veerust tot dure lotions, van eczeem dekens , vliegen kappen enz enz
Veelal zit er in de middelen vergif en dat wil ik juist bij ze vermijden.
Ondertussen straatarm van al die rotzooi geworden. Maar sinds een poos de oplossing gevonden.
Om de 2 dagen ff met een make up padje rond het koppie ( let op nooit op slijmvliezen of ooghoeken) met de lotion van Hond-en-gezond van Lie
Tegen teken en vlooien, het werkt ook uitstekend bij paarden.
Het werkt en als iets werkt dan is het een goed dingetje om het ff te delen.😜
2 paardjes hebben ook licht zomer eczeem en ook daar is veel meer rust in.
Vliegen blijven er wel komen, maar landen en irriteren doen ze veel minder.
heb nu blije pony,s in de weide…………..
Zou zeggen zoek de verschillen.
https://youtu.be/MWVWzR2cXd4
https://www.youtube.com/watch?v=MWVWzR2cXd4&feature=youtu.be

En nog meer paarden die geholpen zijn met de Anti teken lotion
https://youtu.be/LrnHTCj6dIY
https://www.youtube.com/watch?v=LrnHTCj6dIY&feature=youtu.be

Wendy Hosty

ik gebruik de lotion nu ook al een tijdje en ben er echt heel tevreden over. werkt super goed tegen teken (y) mijn chowchow heeft vaak last van hotspots: beetje lotion erop en het geneest echt super snel.

Eczeemlotion – Nancy Goovaerts‎
22 april

De exceemlotion is gewoon toppie!! Ik gebruikte het hoofdzakelijk voor oorontsteking maar het pakt ook andere ontstekingen aan! Ik zit met ontsteking schouder zo erg dat ik arm bijna nt omhoog krijg 😣.. intussen is ontsteking al heel erg verbeterd met deze exceemlotion na een dikke week. Ik blijf het dus nog een tijdje gebruiken want helpt echt!! Bedankt superwomen om mij weer maar is te verlossen van pijn.
Zowel ik als hondjes zijn je heel dankbaar! 😘😘😘

Ferona Wink
23 juli om 22:24

Super tevreden met je producten. het werkt echt allemaal. Geen teken, geen vlooien met de lotion en ook Yoeri zijn oorontstekingen zijn zo goed als onder controle, dus nu bijhouden. Dank!!!

Sonja Wiggenraad
3 juni ·

De tekenlotion werkt geweldig goed , ik gebruik het vooral voor mijn paarden en ezeltjes , mijn paard heeft zomereczeem en ik heb hem behandeld met de eczeemlotion toen het heel erg was , in en uitwendig , daarna met de tekenlotion uitwendig , op de voor en na foto zie je duidelijk dat zijn huid nu veel rustiger is. Ook de ezeltjes hebben er veel baat bij , ze hebben heel veel last van vliegen op hun beentjes , na het insmeren met de lotion zijn ze helemaal rustig

Muriel Dirks
21 januari ·

Ik kocht in het voorjaar 2017 enkele flessen tekenlotion. Heel het jaar heb ik geen teek of vlo kunnen bespeuren. Bij geen van mijn 7 honden. Dit terwijl mijn Keesje normaal een tekenverzamelaar is. Telkens ik de honden insmeerde heb ik wat aan mijn handen bleef hangen gewoon op mijn armen gen benen uitgestrijkt. Daar ik elke dag van de week een andere hond insmeerde liep ikzelf alle dagen onder de lotion. En, iets waarvoor ik heel dankbaar ben, voor het eerst in mijn leven een jaar zonder muggenbeten. Zalig gewoon.

Johanna Noot

Ik heb sinds een jaar de olie van hond en gezondheid in gebruik. Ik wil geen reclame maken hoor maar doe het toch.
Het werkt super. En is niet duur omdat je er heel lang mee kunt doen. Ik heb tot nu toe geen vlo en teek meer gezien en gebruik nog steeds de eerste fles. (Heb 4 honden). Heb een Roemeentje thuis rondlopen met vachtproblemen (kale nek) en ook dat is helemaal weggetrokken.

 

Lichtherapie en Boswelliaphyt.

De Grave Caroline‎
5 juli ·

De wondere wereld der Genezing.

Gisteren gestart met dieet voor onze Amerikaanse Akita Inu, Zeena.
Ons Zeena is zwaarlijvig en tijdens onze vakantie in de Ardennen (Rendeux) kwamen de eerste “gevolgen” tevoorschijn. Namelijk het manken en bijgevolg chagrijnig gedrag omwille van de pijn die ze had; bvb uithalen naar kinderen wat ze voorheen nooit had gedaan!!
Op aanraden van Li Kyriakou- oprichtster en uitbaatster van B&B “DOMAINE du CHIEN”, waar ook nog eens aan 25 gehandicapte honden een levenslange thuis wordt geboden- hebben wij Zeena “ONDER DE LAMP” laten liggen….
Men zegt wel eens…”de wonderen zijn de wereld nog niet uit…en als het ware…bij Li Kyriakou en haar man Noud is dit spreekwoord een waarheid geworden!! Na een 3-tal uur haalden wij onze schat op en het manken was voor 3/4 verdwenen!
Nu voeg ik eraan toe dat ons Zeena absoluut verder moet vermageren teneinde dit resultaat te behouden. Maar samen met het door Li voorgeschreven middel “BOSWELLIAPHYT” (gellules 1 x daags bij de maaltijd toe te dienen), zien wij voor ons Zeena een “mankvrije” toekomst tegemoet!!

 

Mumijozalf

Wendy van der Heijden‎
25 maart · Capelle aan den IJssel, Nederland ·

Ik heb de mumijo zalf gekocht voor in eerste instantie een wondje op mijn teen( wat over is gegaan door de mumijo zalf) Nou had 1 van onze halsbandleguaantjes ( kleine reptiel/ hagedis) een wondje op haar koppie zitten. We hadden er een klein beetje mumijo zalf erop gedaan.en binnen anderhalve dag, was en is het wondje helemaal verdwenen!
Dus bij reptielen is het ook echt een wondermiddel die mumijo zalf!!

 

Eczeemlotion

‎Els De Mulder
17 februari · Aalst ·

Samen met mijn lieve herdershond heb ik net een fantastische week gehad bij Domaine du Chien ! We hebben genoten van de vele wandelingen in de prachtige omgeving en wat een super weer, sneeuw en koude maar ook zon ! Jammer genoeg was ik mijn muts kwijtgespeeld waardoor ik ‘s anderendaags pijn had in mijn keel en oor. Ik vernoemde dit aan Li, de eigenares van de B&B waarop ze me een flesje e(x)ceemlotion gaf, 3x daags een theelepel innemen. Het leek me wat vreemd maar ik volgde haar advies op. Wat een wondermiddel !!! Anderhalve dag later, pijn weg ! Dus gewoon verder genieten van mijn vakantie ipv naar de dokter te hoeven ! Onvoorstelbaar maar een absolute aanrader, ook voor kleine wondjes, de lotion aanbrengen en de wondjes genezen echt snel !  😍 love this product  ‼️ bedankt Li !

DIT WONDERMIDDEL IS VERKRIJGBAAR VIA HOND EN GEZONDHEID.

 

Wiggleless back brace

Manuela Moors
5 oktober om 14:22

Evi is bijna 5 maanden bij ons Toen we haar adopteerde was ze verlamd en ze heeft 4 verwaarloosde hernia’s Hoelang ze dit heeft is niet bekend Na acupunctuur en fysio en zwem therapie kwam ik bij toeval uit bij de wiggeless brace en een afspraak gemaakt met Li om te komen passen Ze heeft de brace inmiddels 3 weken en het geeft haar goede ondersteuning We zijn er nog niet maar zijn wel erg blij met de brace Dank je wel Li

Ellen Teela
13 september om 17:04

Omdat ik toch een weekje in de Ardennen was, had ik Li gevraagd of ik langs mocht komen om de Wiggle-less uit te proberen. Mijn hond Bandhu heeft in bijna 2 jaar 3 operaties aan zijn knie gehad. De laatste in mei, maar hij bleef zijn poot grotendeels ontzien en liep regelmatig te hinken en op 3 poten. Toen wij de Wiggle-less omdeden zag je meteen dat hij rechter ging lopen en zijn geopereerde poot beter ging gebruiken. Ik heb weer hoop voor de toekomst dat er weer bespiering op zijn poot komt en hij hem weer goed zal gaan gebruiken!

Sara May

The results are amazing , all 3 legs are working , the left back is getting stronger. It’s certainly improved her , a few weeks ago the vet was saying she would have a short life because of the steroids , now she’s off them she’s much better. People need to see the difference and use these herbs more , the steroids were making her ill
it’s truly amazing though , not sure if it’s the brace or the herbs but the difference in her is fantastic.
She’s bright, alert , playing and moving around so much better.
I am impressed the improvement is amazing. I came in from work and she got up and walked to me 😱

‎Martine Van Holten Bodéwes Roovers‎
10 september

ik heb onlangs een brace aangeschaft voor Tessa, zodat ze makkelijker kan lopen en minder pijn heeft. Ik was erg benieuwd of ze hem wel wilde dragen en of het werkt. Zie hier het resultaat…ik ben zo blij dat ik haar weer een beetje blijer heb gemaakt. Bedankt @Li Kyriakou en #hondengezondheid!!!

Missie
21 oktober om 12:36

Een van onze gasthonden in de b&b liep erg mank en zij mocht de dagen dat ze bij ons verbleef de Wiggleless back brace uitproberen en met succes.
Missie heeft ernstige heupproblemen en is pas 5 jaar.
Zonder de brace loopt ze moeilijk maar na 15 minuten met onze Wiggleless Back Brace zien we Missie weer rennen.
https://youtu.be/rAGHTGGC7ws
https://www.youtube.com/watch?v=rAGHTGGC7ws&feature=youtu.be

Kim Verhaaff
19 augustus

Joey wearing and playing with his brace … normally he’s more timid in his play.. not anymore 😃
And no more lying down to play … so far I truly see a difference.